Info til nye medlemmer

Så hyggelig at du har valgt Spicheren som treningssenter. Vi skal gjøre vårt beste for at du skal bli fornøyd med valget ditt.

Her gir vi deg litt informasjon om Spicheren som kan være nyttig å kjenne til når du begynner treningen her hos oss. Har du spørsmål kan du ta kontakt med resepsjonen eller treningsveilederne i helsestudio. Vi er her for å hjelpe deg.

Medlemsfordeler

 • Gratis barnepass for barn 0-5 år (dagtid)
 • Gratis familiesvømming og familieklatring lørdager og søndager mellom 10.00-15.00
 • Medlemspris (50%) på ulike kurs/workshops som avholdes på Spicheren (se nedenfor)
 • 3 timer gratis parkering i tidsrommet 08.00 til 16.00 (husk å trekke P-lapp)
 • Treningsveiledning fra kvalifiserte instruktører (ta kontakt ved behov)

Pause i medlemsskap
Som medlem har du mulighet for 2. mnd pausing av årskort/ 12 mnd avtalegiro for ordinære medlemskap. Kun 99,- pr mnd i disse 2 mnd. Som ordinære medlemskap regnes full pris medlemmer, bedriftsmedlemmer og medlemskap som gjelder før kl. 15.30.

Spicherens unike familietilbud

 • Barnepass
  Alle hverdager kl 0845-1145 tilbyr vi gratis barnepass (0-5 år) for medlemmer. Foregår i barnerommet. Booking på www.spicheren.no.
 • Familiesvømming/familieklatring
  Lørdag og søndag fra 10.00-15.00 er det familiesvømming og familieklatring på Spicheren. Som medlem kan du ta med deg barna dine (under 16 år) gratis. Barn har ikke tilgang uten tilsyn av foreldre/foresatte. For å benytte deg av klatretilbudet må du ha gjennomført Spicherens klatrekurs eller inneha Brattkort

Parkering
I tidsrommet kl 08.00-16.00 er det gratis parkering i 3 timer når du bruker medlemskortet på
P-automat, trekker parkeringslapp og legger den synlig i frontruta. I tidsrommet kl 16.00-08.00, samt i helgene, er det gratis parkering. Ved stor pågang er det mulig å parkere gratis utenfor Kunnskapsparken (vis a vis Spicheren) fra kl. 16.00-07.00, samt lørdag og søndag. Utkjøringsporten åpnes automatisk.

Resepsjonen – Spicheren shop
Resepsjonen tar imot deg og hjelper deg med det meste angående senteret. Dette gjelder alt fra medlemskap, timebooking, lån av utstyr m.m. I tillegg selger vi treningstøy, næringsmidler, drikke, frukt, yoghurt, hengelås til garderobeskap og svette-håndklær. Dersom du har spørsmål, ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Garderober
På Spicheren har vi 6 garderober tilgjengelig for våre medlemmer:

 • D/H garderobe svømmehall
 • D/H garderobe treningssenter
 • D/H garderobe hallaktiviteter

Alle garderobeskap må låses med privat hengelås (kan kjøpes i resepsjonen). Alle skap skal daglig tømmes og være åpne ved stenging. Låste skap vil få klippet av lås, og skap vil bli tømt.

Trivselsregler på Spicheren Treningssenter

 1. Bruk alltid håndkle når du trener på matter, styrke- og kondisjonsapparater samt i badstue. Spray og tørk av apparatene etter bruk
 2.  Vær med å holde orden til glede for alle ved alltid å rydde på plass utstyr etter bruk. Skulle du oppleve feil/mangler ved utstyr, vennligst meld fra umiddelbart til personale i helsestudio eller resepsjonen
 3. Sørg alltid for å bruke rent treningstøy og rene innesko når du trener. Benytt skohyller til utesko i garderobene der dette finnes
 4. Ved bruk av svømmeanlegget SKAL man alltid ta full kroppsvask/dusj uten klær før man går i bassenget, boblebadet eller badstuen.
 5. Du er velkommen til å nyte mat i vårt trivelige resepsjonsområde, mens garderobene begrenses til drikke før og etter trening.
 6. Benytt alltid garderobeskap og forebygg tyveri ved å låse skapet. Du er selv ansvarlig for dine eiendeler.
 7. Slipp andre til treningsapparatene når du har pause, så blir det mindre ventetid.

Personer som ikke overholder ordensreglene kan vises bort.

Booking
For å delta på gruppetreningen må du booke plass på www.spicheren.no (en bookingskjerm er tilgjengelig i resepsjonen). Ta med deg billetten til timen og lever til instruktør. Også badmintonbane bør bookes for å sikre at du får spille.

Rent senter
Spicheren treningssenter ønsker et rent og sunt treningsmiljø, og tolererer ikke bruk av dopingmidler blant sine kunder. Vi har derfor et godt samarbeid med Antidoping Norge, og er medlem av «Rent Senter».