Summer Camp

PT-Joachim er på utkikk etter minimum 10 stykker i sommer som har lyst til å bli sterkere eller få bedre utholdenhet.

PT Summer Camp foregår i uke 30-33 med totalt 25 timer. Timene vil foregå i ukedagene, mandag til og med fredag. Her kan du velge mellom morgentrening eller ettermiddagstrening. Som deltaker har du klippekort med 10 klipp, og kan velge hvilket tidspunkt som passer for deg. Det vil bli opprettet en Facebook-gruppe hvor påmelding vil foregå, samt tips og triks om trening. All trening vil bli loggført og dersom det er ønskelig vil du få en 30 min coachingsamtale.

Maksimalt 12 stk per treningsøkt.

Pris for 10 PT-klipp: kr. 1500,-

Påmelding innen: 1 juli.

PÅMELDING HER 

NB! Resterende PT-klipp etter endt periode blir ikke refundert. Lurer du på noe?

Kontakt: joachim.fjeller@spicheren.no