Bilde av markløft

Yoga & Breakfast 1-5 juli

Yoga & Breakfast er et kurs som kombinerer to av de viktigste morgenrutinene dine, nemlig en nydelig yogatime etterfulgt av en god frokost

Første uken av juli kan du sikre deg en ekstra god start på dagen! Yogatimene vil ha forskjellig fokus hver dag, og gradvis bygge opp til en “finale“ på fredag. Denne uken vil passe veldig bra for deg som er nybegynner, men også for deg som ønsker å utfordre din yogapraksis og lære enda mer. Inkludert får du også en sunn og hjemmelaget frokost, servert i Spicherens splitter nye resepsjon!

Tid: 1. juli-5. juli 2019, klokken 08.00-10.30

Hvor: Spicheren Treningssenter

Instruktør: Ingvild K. Stallemo

Pris medlemmer: 1000,-

Pris ikke-medlemmer: 1500,- INKL. TRENING UT JULI

MELDE DEG PÅ HER

Yogatimene:

Alle timene starter med en lang og god oppvarming, og avslutter med «Savasana» – total avspenning/dødmannstilling. Denne stillingen handler kun om avspenning og restitusjon. Å gi slipp og bare la seg synke ned i et hav av fred og harmoni. Av den grunn er Savasana den gitte avsluttende posisjonen for all yogapraksis.

Klikk her for å se timeplan for hele uken.