Kom i gang med gruppetrening

Nytt år, betyr nye muligheter til å komme i gang med treningen. Vi gleder oss til en ny sesong og håper å se både kjente og nye ansikt på trening.

På Spicheren har vi et bredt treningstilbud og fra januar har vi over 100 gruppetimer i uken å velge mellom.

Dette for å nå ut til flest mulig, både til de som er godt kjent på senteret men også til de som aldri har trent på et treningssenter før.

For de som aldri har vært på en gruppetime handler det først og fremst om å få en god opplevelse så man får lyst til å fortsette. Din første dag med trening skal være inspirerende og motiverende og gi deg lyst til å fortsette å trene. Derfor er det viktig at du velger de riktige timetypene.

Gruppetimer for nybegynnere

Et eksempel til valg av time for de helt nye på gruppetimer kan være timen- «Sterk med vekter»

Dette er en time som har fokus på de store muskelgruppene. Den er lett å tilpasse hver enkelt deltaker og kan fint styres til både en lettere eller tyngre time. Dvs at det er en time som passer for alle, uansett styrke, ferdigheter og kjønn.

Andre fine timer som kan være bra å starte med er,-Styrke core, Myk Yoga, Power Pilates, Sykkel intervall og Aqua-fitness. Aqua-Fitness er jo en skånsom og fin time om man har skader eller andre ting å ta hensyn til.

Om man kunne tenke seg å trene mer i vann har vi både Aquafitness og Spicheren Swim å velge mellom. To forskjellige men flotte timer i svømmehallen, og begge med masse treningsglede.

BasisBall nyhet i sal

For deg som allerede går mye på timer så er det jo alltid gøy med en nyhet, og i januar starter vi opp med timen Basisball Raw. Vi bruker BasisBallen, en medisinball med håndtak i konseptet. Gjennom ulike øvelser utfordrer og påvirkes din spenst, mobilitet, koordinasjon, styrke, hurtighet og utholdenhet.

Vi skal også sette inn en time på et nytt tidspunkt,- kl 15.15 så de som kommer rett fra jobb får et enda større tilbud.

Virtuelle timer
I tillegg til å øke antall gruppetimer med instruktør så setter vi også inn flere virtuelle timer i bådeløp og sykkelsal.
Dette er timer uten instruktør og man blir veiledet og motivert gjennom skjermen foran deg.

Vi fortsetter vi selvfølgelig med våre andre timer så det blir fremdeles mulig å både løpe, sykle, danse og mye mye mer. Det er tilbud til deg som er morgenfugl og til deg som liker å trene på kvelden. Vi har mye å velge i og det blir garantert masse treningsglede i 2020 også :)

Sitter du med spørsmål eller lurer på hva som kan være den riktige treningen for akkurat deg, så er det bare å spørre oss. Vårt mål er å hjelpe våre medlemmer med å finne den riktige treningsformen for deg, slik at man oppnår det man ønsker med treningen.

Vi ønsker alle våre medlemmer et riktig godt nytt år og masse lykke til med treningen i 2020.

Personvernerklæring Spicherens personvernerklæring beskriver hvilke opplysninger vi samler inn om deg som kunde, i hvilke systemer det gjøres og hva vi bruker opplysningene til. Mer info