Trimpoeng - På tur med Spicheren

I disse dager hvor mange er hjemme er det viktig å holde seg litt i aktivitet.
Trimpoeng er et enkelt turkonkurransekonsept som gjør det mye mer motiverende å komme seg ut på tur! Få poeng hver gang du har vært på en av de definerte turene. Spicheren har satt opp en egen gruppe hvor vi har satt opp fire lokale turmål.
Last ned Trimpoeng-appen og bli med :)

Kode for å delta: CFKNE8

PS: I disse Koronatider så husk å unngå smitte ved å holde avstand til andre!

GOD TUR! :)

1. Last ned Trimpoeng-appen

Last ned appen Trimpoeng fra App Store eller Google Play

2. Registrer deg med Navn, mobilnummer og e-post adresse. Du mottar nå et passord via sms.

3. Logg inn med mobilnummer og oppgi konkurransekoden.
Spicheren konkurransekode: CFKNE8

4. Meld deg på

5. Du ser nå listen over poster. Velg turmål og sank poeng!

Den omvendte båd 234 moh

Parkeringsplass ved Prestheia. Gå mot badeplass ved Jegersbergvann. Herfra følger man kjørevei til Sødalsmyra. Her ser man inngang til stien til Den omvendte båd. Stien starter med en kraftig stigning men flater ut etterhvert. På toppen har man utsikt "over alt".

Hellerstønuten 166 moh

Her er det flere muligheter for parkering. Både fra Eg- og Grim siden. Fra Grim siden, følg Lochners løype mot Bervannet. Ca 300 meter etter du har passert ledningdalen tar man til høyre og kommer til toppen etter ca 400 meter. Fra Eg siden kan man gå opp Bervannsbakkane ved sykehuset. Etter ca 700 meter kommer man inn på Bymarka Skiløype (merket rødt). Ta til venstre. Etter ca 600 meter (når man er i ledningdalen) tar man opp til høyre. Da har man ca 300 meter til toppen.

Holmenkollen 120 moh

Parkeringplass på Prestheia. Følg lysløpe til du kommer til Stitjønn. På Vestsiden av Stitjønn går det en sti opp til Holmenkollen. Flott turmål.

Ravneheia 144 moh

Parker ved Ravnedalen. Gå inn til Cafe Generalen og fortsett turen opp trappene til "toppen av Ravnedalen".

Gråmannen 207 moh

Fra Essostasjonen på Krossen (Krossen ligger ved riksvei 9 rett nord for Kristiansand) Kryss rett over Riksvei 9 og kjør inn på Møllevannsveien forsett rett ferm og kjør inn på Suldalsveien. Fortsett rett ferm inn på Gamle Mandalsvei, her holder du til høyre etter 1,2 km og forsetter 800 m til du er fremme ved Kjærrane. her er det god parkeringsplasss på begge sider av veien ved de store grønne slettene.

Turen starter ved Kjærrane og går først et lite stykke vestover på grusveien. før vi går opp mot Gråmannen.

Øyliheia 161 moh

Start ved Karuss og følg løype til Fiskåvannet, ned Valldalen og til venstre på Grusvei. Ta til venstre over demingen ved Skrubbefossen, opp over Bjønneheia, rundt Buråsen til Fiskåvannskilen og Studemyr. Ta til høyre i stikryss mot Øyliheia, langs Fiskåvannet, følg skilt mot Bjørkedalsheia, Ned i Bjørkedalen og opp til Øyliheia. Over toppen og bratt ned til demningen ved Fiskåvannet. Retur på grusvei til Karuss
Denne løypa er merket med rødt i stikryssene, ellers er er den merket med blått langs stiene
Løypelengde er 9,2 km

Personvernerklæring Spicherens personvernerklæring beskriver hvilke opplysninger vi samler inn om deg som kunde, i hvilke systemer det gjøres og hva vi bruker opplysningene til. Mer info