Gjestekort for studenter

Viktig informasjon vedrørende gjestekort for trening hos andre samskipnader

For å kunne trene på andre treningssentere som er tilknyttet andre studentsamskipnader er man nødt til å ha et gjestekort. Treningskortet ditt på Spicheren er IKKE gyldig i henhold til gjestetrening. Gjestetrening forutsetter aktivt medlemskap på Spicheren for å være gyldig.

Hva er gjestetrening?

Gjestetrening betyr at studenter som er medlemmer av studentsamskipnadene i Tromsø, Trondheim, Oslo, Ås, Stavanger, Bergen, Agder, Vestfold og Buskerud kan trene gratis hos de andre studentsamskipnadene. Ordningen gjelder også ansatte som er medlemmer.

Du kan gjestetrene inntil 30 dager spredt utover et kalenderår, i tillegg til inntil to måneder i sommerferien i perioden 1. juni til 1. september.

Hvordan får jeg gjestekort?

Vil du ha gjestetreningskort, henvend deg i resepsjonen på Spicheren Dersom du er medlem av en annen studentsamskipnad får du utstedt gjestetreningskortet hos denne. Du kan få ett klippekort med 30 klipp som kan brukes fritt gjennom kalenderåret, og ett kort for sommerperioden. Kortene er personlige og kan ikke brukes av andre.

Når du gjester en annen studentsamskipnad

Når du er gjest hos en annen studentsamskipnad viser du gjestetreningskortet ditt i resepsjonen. Husk studentbevis og gyldig legitimasjon. Besøk de andre studentsamskipnadenes nettsider, og finn ut mer om hva de har å tilby.

Tromsø
Bergen
Trondheim
Stavanger
Oslo
Ås
Vestfold
Buskerud