Fersk innen topptur på ski? Kom i form til turen.

PT Ingunn Trosby søker nå 6 deltakere som ønsker tilpasset trening for topptur.

MELD DEG PÅ HER

Kanskje har du nettopp skaffet deg randonnéutstyr, eller du har såvidt kommet i gang med denne populære måten å ferdes i vinterfjellet på? Du har kanskje erfart at det krever en viss grunnform for å kunne ha glede av den lange motbakken og krefter til den herlig pudderkjøringen ned igjen? Da er denne treningsgruppa for deg.

Vi vil trene de musklene du trenger for å nyte skikjøringen og selvsagt jobbe med kondisjon og utholdenhet. Du vil møte likesinnede og kanskje treffe nye turkompiser. Dette passer for folk i alle aldre, kvinner og menn. Dersom du er i god form men fersk (og nysgjerrig) på topptur/randonné, vil du også ha utbytte av treningsgruppa. Det vil selvsagt bli en del prat om turutstyr, gode turmål og generelle tips for slike turer i løpet av treningene.

Mange opplever at å ha konkrete turmål gir motivasjon til gode treningsvaner. Se for deg puddersvingene du skal oppleve, så orker du noen flere knebøy!

                        Foto: Lars Verket

En gruppetrening med PT og én egentrening uka vil få deg i form til toppturen. Du får en treningsplan for egentreningen.

pris: 1250,- for medlem og 1500 for ikke medlem

Oppstart: 13. februar 2019

Treningsdager: Gruppetreningen er på Spicheren på onsdager kl 18 – 19

Varighet: 7 uker

Antall deltagere: 6 stk. (Min deltakere 5 stk)

MELD DEG PÅ HER

NB! Spicheren forbeholder seg retten til å avlyse kurset dersom det ikke skulle bli nok antall påmeldte.

Det vil bli gitt tilbud om en arrangert topptur (dagstur) et sted innenfor 2,5 timers kjøretur fra Kristiansand, hvor deltakere i treningsgruppa vil få prioritert plass. Mer info om denne turen kommer etterhvert på nettsiden til Spicheren. Stikkord for turen: Lavterskel tur, rolig tempo, trygt terreng, høy hyggefaktor og masse gode tips underveis om gå-teknikk, kjøreteknikk, veivalg osv.

Foto: Anne Kari Skarpodde

Om instruktøren: Ingunn Trosby er utdannet PT. Hun har lang erfaring med toppturer på ski og vil kunne gi mange nyttige og inspirerende tips rundt planlegging og trening til topptur. Hun kan fortelle om toppturer i Setesdalen og på Haukeli,  – og mer langreiste eventyr som Gaustatoppen, Høgruta Jotunheimen, Hemsedal, Sognefjorden, Romsdalen og Øksfjord i Finnmark. Les mer om Ingunn her 

For spørsmål om kurset kontakt:

ingunn@figuru.no

Tlf: 93 00 35 10

Meld deg på!

Se også

  • PT Ingunn