Nye timer på Spicheren

Sjekk ut årets nyheter!

MetCon
MetCon vil erstatte Challenge konseptet. Alle Metcon timer vil bli tilrettelagt for basic og advanced, altså timene passer for både nybegynnere og erfarne. Vi følger en fast programmering slik at øktene er gjennomtenkt i forhold til progresjon, varighet og innhold. Timene vil bli holdt på vårt nye utetreningsområde, og inne i sal 3/volleyballhallen.

Aesthetix
Aesthetix er funksjonell styrketrening i gruppe basert på kunnskap. Aesthetix skiller seg ut fra tradisjonelle styrketimer i sal, da det også fokuserer på maksimal styrke.
Aesthetix betyr at man jobber med kroppen som en helhet. Helkroppsøvelser som utfall, knebøy, pullups, press, dips, og øvelser som virkelig fungerer. Back to basic men satt sammen i et system som er gjennomtenkt og målbart. Timen vil bli tilrettelagt og programmert til alle nivåer.
Les mer på www.aesthetix.life

Spicheren Swim
Spicheren swim er en svømmetime som har fokus på rett svømmeteknikk. I denne timen varieres det mellom bryst og crawlteknikk. Timen består av en teknikkdel, og en svømmeøkt som er tilrettelagt for alle nivå.