PT Ingunn

“Jeg vil gjerne se gnisten tennes i øynene dine når du opplever mestring i klatreveggen, i motbakken eller på en økt med styrketrening.”

kontakt: 

Telefon: 93 00 35 10  Mail: ingunn@figuru.no">ingunn@figuru.no

Erfaring:

Jeg har holdt en rekke kurs i klatring, både for nybegynnere innendørs, uteklatrekurs og kurs for klatreinstruktører. I 2018 ble jeg faglærer i klatring for studenter som skal bli stuntskuespillere ved International Stunt Academy. 20 års erfaring med klatring og toppturer på ski vil være noe av det jeg kan dele med deg dersom du er fersk på dette området og har noen turdrømmer i sikte. Jeg har også holdt mange grunnkurs i havkajakk på Sørlandet. Jeg har også vært trener i barnefotball, gutter 13 år

Interesser:

Jeg er lidenskapelig interessert i bratt friluftsliv og har gått toppturer på ski lenge før det ble populært i Norge. Jeg har drevet med sportsklatring (klatring på boltede klipper i lavlandet) i over 20 år. Alpinklatring (klatring og klyving i høyfjellet med egne sikringer og gjerne med stegjern og isøks som en del av utstyret) har jeg drevet med de siste tre årene. Disse aktivitetene motiverer meg til å trene og være i form til lange dager ute i majestetiske fjell eller på spektakulære eventyr. Jeg kjenner til hva som kreves for å klatre Storen eller gå på toppturer på Haukeli. Disse gledene liker jeg å dele med andre. Jeg vil gjerne se gnisten tennes i øynene dine når du opplever mestring i klatreveggen, i motbakken eller på en økt med styrketrening.

Litt om meg:

Jeg ønsker å være 100% tilstede med det mennesket jeg til enhver tid er sammen med. Jeg er en god lytter og ønsker å bygge gode, trygge relasjoner med folk. Selv om vi skal trene hardt og målrettet vil jeg alltid gi rom for humor og latter. Jeg har drevet mitt eget designbyrå i over 20 år. Det er stillesittende arbeid og behovet for å være i bevegelse har alltid vært stort. Nå vil jeg ha trening og aktivitet som endel av arbeidet mitt og hjelpe deg med å nå ditt mål. Ekstra artig er det om målet ditt er en fjelltur eller en topptur på ski. Men jeg vil også gjerne hjelpe deg om målet er å komme oftere opp av sofaen og finne treningsglede, mestring og livsstilsendring.

Jeg holder klatrekurs:

Topptaukurs

Led-kurs (brattkort)

Fra inne til ute-klatrekurs.

Utdanning/kurs:

Aktivitetsleder i fotball, NFF

Trener 1, Norges Klatreforbund

Klatreinstruktør Sport 1

Klatreinstruktør Sport 2

Aktivitetsleder hav, Norges padleforbund

Personlig trener, UiA

 

kontakt: ingunn@figuru.no">ingunn@figuru.no

93 00 35 10