PT Ingvild

«Jeg tror hele nøkkelen både ved trening og i en behandlingsprosess er at du er delaktig, og selv får mer kunnskap rundt kropp, pust og egen helse.»

Ingvild Kaupang Stallemo

Kontakt: ingvild.stallemo@spicheren.no / 97043979

Instagram: @istallemo og @spireklinikkenkristiansand

Facebook: @spireklinikkenkristiansand

 

Erfaring: Jeg har jobbet i treningsbransjen siden 2008, hvor jeg de siste fire årene i hovedsak har jobbet som instruktør, fysioterapeut og personlig trener. Dersom du har en skade eller lidelse, ønsker å komme tilbake til trening etter en operasjon, eller bare ønsker å få mer kunnskap rundt kroppen din, styrken din og trening, kan jeg hjelpe deg! Jeg har også erfaring med kvinner under og etter svangerskap. Som fysioterapeut har jeg mye kunnskap rundt kropp, sinn og bevegelse i et helseperspektiv, samt rehabilitering, og vil derfor gjerne hjelpe deg og motivere deg til å nå dine mål.

 

Interesser: For meg er det viktig å føle seg vel i kroppen sin. Mitt brennende ønske er å spre informasjon og lære deg hvordan kroppen din og sinnet ditt henger sammen, og hvordan det fysiske og psykiske påvirker hverandre. Jeg startet min idrettskarriere på fotballbanen, men har etter en kneskade i 2009 fokusert mer på egentrening og yoga. Kroppen er et utrolig verktøy, som er skapt for bevegelse – så finn noe du liker å gjøre, tørr å utforske og variere og tro på deg selv!

 

Litt om meg: Jeg elsker jobben min, og muligheten til å dele det jeg brenner for! Du kan stole 100% på at jeg vil gjøre alt jeg kan for å hjelpe deg i mål, på en lærerik, morsom og effektiv måte. Jeg er glad og positiv, god til å formidle, og ønsker å hjelpe deg til å virkelig få kontakt med kroppen, til å forstå hvorfor vi gjør øvelsene vi gjør, og hvordan det kan overføres til hverdagen og livet. Jeg tror hele nøkkelen både ved trening og i en behandlingsprosess er at du er delaktig, og selv får mer kunnskap rundt kropp, pust og egen helse.

 

Utdanning og kurs:

  • Fysioterapi, retning mensendieck ved Høyskolen i Oslo og Akershus
  • Personlig trener ved Safe Education
  • Kostholdsrådgiver ved Safe Education
  • Mensendieck-instruktør ved Høyskolen i Oslo og Akershus
  • 200 YTT ved Yandara Yoga Teacher Training i Mexico
  • Tiggerpoint GRID Course
  • TRX Functional Trainer Course
  • Idrettsmassasje-kurs
  • Bli Sprekere (lavterskeltilbud) ved Bedriftsidretten
  • Hverdagsyoga ved Bedriftsidretten

Kontakt: Ingvild.stallemo@spicheren.no/ 97043979

Instagram: @istallemo og @spireklinikkenkristiansand

Facebook: @spireklinikkenkristiansand