Velkommen! 

Judith Melbye er ny PT på Spicheren 

Vi ønsker Judith Melbye velkommen som ny PT på Spicheren Treningsenter. Judith har bakgrunn som Pilates instruktør og har fokus på holdning og balanse i muskelaturen.

kontakt: judith.melbye@spicheren.no

– Jeg tar mine kunder på alvor, samtalene jeg har med kundene mine er fullstendig konfidensielle. Innenfor treningen og samtalene skal det være en lett tone som også gir rom for det som kan oppleves som tabubelagt. Jeg tror min måte å tenke trening på bidrar til å fremme en sunn kroppskultur.

_dsc4288-kopi

«En god holdning, en sterk og smidig kropp forteller mye om hvordan du har det. Skånsomt og effektivt kan du bygge opp en indre styrke som gjør deg trygg på kroppen din, i alle sammenhenger. Min erfaring kan hjelpe deg til å bli bevisst hvordan du bruker kroppen og hjelpe deg til å endre bevegelsesmønsteret ditt.»

_dsc4271-kopi

ERFARING

– Jeg har instruert Pilates siden 2007 og har siden hatt privatkunder, både enkeltpersoner og små grupper, med forskjellige behov innenfor rehabilitering. Jeg er utdannet ved Pilates Room og ChiBall Stockholm og har kurs og workshops med Kunal Shardas Ashtanga Yoga ved Pilates Room, Pilates Reformer og Sympsium Bekkensenteret A-hus. Min praksis er i på Klinikk Andøya hvor jeg har private grupper og klasser, men jeg har også bedrifter som VAF, Kristiansand kommune og Kilden. Jeg møter mange har skulder og nakkeproblematikk, men blant mine faste kunder finner jeg også mange revmatikere og mennesker med et bevegelsesapparat som på forskjellige vis styrt av smerte. Jeg er spesielt opptatt av og spesialiserer meg for tiden innen bekkenbunnsproblematikk.

INTERESSER 

Jeg har alltid vært opptatt av det visuelle, av bevegelse og koordinasjon og alle former for kunst. Min fascinasjon for Pilates startet ved at jeg begynte å trene i gruppetimer på Spicheren i 2004, det virket som en fabelaktig måte å trene på, en enestående blanding av flytende og kraftfulle bevegelser i øvelser som ble bare tyngre jo mer jeg lærte å engasjere av muskulatur. Derfra har det blitt jobben min! Pilates har gitt meg en styrke og smidighet som jeg aldri før har hatt.

16229636_309250862810164_1198857602_o