Kristian Jøranson

- Jeg hjelper deg å sette riktige og realistiske mål.

Kontakt: kristian.joranson@spicheren.no

Erfaring
Jeg har jobbet med trening siden 2002 og vært personlig trener siden 2006. Jeg har vært aktiv innen kampsport de siste 20 årene og dette har vært en stor del av livet mitt, der jeg har vært instruktør og trener for både mosjonister og aktivt konkurrerende utøvere. Prestasjon er noe som driver meg, så det å være med å bidra til at andre lykkes syntes jeg er kjempe gøy.

Kompetanse
Master i idrettsvitenskap (Universitetet i Agder)
Bachelor i idrett (Universitetet i Agder)
Personlig trener (Universitetet i Agder)
Pedagogikk – Idrett (Universitetet i Agder)
Kurs i Olympiske løft (Eleiko Halmstad)
Budo grunnkurs (Budo nord)

Om meg
Jeg har trent så lenge jeg kan huske. Det å mestre ting jeg i utgangspunktet ikke kan syntes jeg av en eller annen grunn er veldig gøy. Derfor prøver jeg forskjellige ting som utfordrer meg. Dette har utviklet seg til et «kjærlighetsforhold» til vektstenger og kroppsvektsøvelser. Her er det et hav av øvelser man alltid kan bli bedre på.
Dersom du trenger hjelp til å komme videre i treningen eller ønsker variasjon for å prestere bedre, kan jeg hjelpe deg med å systematisere og periodisere treningen din. Jeg er ingen «apparatmann», så med meg vil du måtte bruke din egen kropp som treningsredskap med og uten ekstra belastning.

Kontakt: kristian.joranson@spicheren.no

«Empty your mind, be formless, shapeless – like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put water into a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend».
(Bruce Lee)