Dans

Våre dansetimer er lystbetonte, energifulle og motiverende, og du trenger ikke være en danser for å delta - du må bare ha lyst til å danse!

Våre dansetimer

Let´s Dance, Dance Fusion & Dance Passion

Dette er energifylte og gøyale dansetimer som består av forskjellige stilarter som reggaeton, hip hop, salsa, house og afro. Gjennom timene danses det til fengende musikk, som får deg i skikkelig dansehumør. Hver sang har sine trinn i vers-refreng-sammensetning. Du må like litt koordinasjon, men først og fremst elske å riste fra deg.

Dance Class

Dance Class er en danseklasse hvor man lærer koregrafier som danses til utvalgte sanger. Koregrafiene går over seks ganger der vanskelighetsgraden eller tempo øker litt for hver gang. Dance Class gir muligheten til å variere mellom ulike dansestiler som hip hop, contemporary, jazz med mer.

Barre

Hvem vil vel ikke være sterk som en ballerina? Barre er en ballettinspirert klasse med serier av styrke- og stretching-intervaller. Øvelsene settes sammen for å trene hele kroppen, slik at både styrke og fleksibilitet øker. Dette er en barfot-klasse, og det kreves ingen forkunnskaper for å delta.

Våre instruktører

Margarita  Delgado

Margarita Delgado

Les mer
Cristhine Endrerud

Cristhine Endrerud

Les mer