Body & mind

Body & Mind er en psykofysisk form for trening hvor målet er å bedre psykisk og fysisk helse. Timene er tilpasset til alle nivå.

Våre Body & mind timer

Pilates

Tar for seg grunnleggende teknikk som er med å styrke kjernemuskulatur.Samtidig fokuseres det rett pusteteknikk.

Yoga Mobility

Yoga mobility tar vi oss tid til de gode strekkøvelsene og øver oss å værehundre prosent til stede med pust og bevegelse.

Myk Yoga

I myk yoga gir vi kropp og sjel litt «yoga-spa»! Vi gir oss tid til de gode strekkøvelsene og øver oss på å være hundre prosent til stede med pust og bevegelse. Første del av timen er aktiv og utfordrende, mens andre del er en mer rolig del hvor det fokuseres på god strekk og avspenning.

Detox Yoga

Her har fokus på rotasjoner/vridninger. I denne timen gjøre vi sittende, liggende og stående vridninger

I yoga anses rotasjoner å være viktig for en sunn og frisk ryggrad og mage.

Man pleier å sammenligne det som skjer i vridninger med at vi har en svamp og at man gjennom rotasjonen vrir ut, det vi ikke trenger.

(Vridninger handler også om å hjelpe fordøyelsen, noe som oppmuntrer til fjerning av avfall/detox )

Vridninger hjelper også til med å opprettholde ryggradens naturlige bevegelse.

Power Yoga

Er en dynamisk yoga stil der vi bruker mange øvelser fra Ashtanga yoga. I Power yoga kobler man pust med bevegelse. Styrker både kropp og sinn, samtidig som man får økt fleksibilitet i musklene.

Yoga Basic

Yoga Basic er en yogatime som passer perfekt for nybegynnere. Vi kommer til å se på ulike yogastilarter og hvordan vi bruker pusten som et redskap i yogastillingene.
Timen gir økt styrke, bevegelighet og utholdenhet, samt balanserer kroppen både fysisk og psykisk.


Personvernerklæring Spicherens personvernerklæring beskriver hvilke opplysninger vi samler inn om deg som kunde, i hvilke systemer det gjøres og hva vi bruker opplysningene til. Mer info