Cardio

Cardio er effektive og inspirerende kondisjonstimer. Disse timene består av enkle trinnkombinasjoner som utføres i takt med musikken.

Våre cardio timer

Crazy Cardio

Crazy Cardio er en energifull og utfordrende kondisjonstime i sal med enkle trinn og kombinasjoner (f.eks. sidesteg, kryssteg, løp og hopp). Effektiv og motiverende trening som passer for deg som liker litt koordinasjon.

Puls Styrke

Puls styrke består av en halvdel med kondisjonstrening (enkle trinn og kombinasjoner som sidesteg, kryssteg, løp og hopp) og en halvdel med styrketrening. Effektiv og motiverende trening som passer for deg som liker litt koordinasjon.

Step styrke

Step styrke består av en halvdel med kondisjonstrening på step (enkle trinn og kombinasjoner satt sammen enten ved vers-refreng-oppbygning eller block-oppbygning) og en halvdel med styrketrening. Effektiv trening som passer for alle som liker å bevege seg i takt med musikken.

Step Aerobic

Kondisjonstrening og trinnkombinasjoner på step. Ved bruk av add-on metode (legger på flere og flere trinn) blir det til slutt en sammensatt koreografi. Vi starter med enkle trinn som avanseres gradvis, men man velger selv om man blir med ‘videre’ eller synes det holder å bli der man er. Dette gjør at timen passer for alle. Timen inneholder også noe styrke så dette blir en fin kombinasjon av både kondisjon og styrketrening.

 

Box & Burn

Dette er en time for deg som ønsker å komme i form, og trene noe litt utenom det vanlige. Økten er bokse inspirert, med innslag av styrke og utholdenhetstrening.
Du vil også kunne se en kombinasjon av grunnleggende bokseteknikk og koordinasjonstrening, med innslag av styrke og utholdenhet. Kurset krever ingen forkunnskaper, og alle er velkomne!

Personvernerklæring Spicherens personvernerklæring beskriver hvilke opplysninger vi samler inn om deg som kunde, i hvilke systemer det gjøres og hva vi bruker opplysningene til. Mer info