Cardio

Cardio er effektive og inspirerende kondisjonstimer. Disse timene består av enkle trinnkombinasjoner som utføres i takt med musikken.

Våre cardio timer

Crazy Cardio

Crazy Cardio er en energifull og utfordrende kondisjonstime i sal med enkle trinn og kombinasjoner (f.eks. sidesteg, kryssteg, løp og hopp). Effektiv og motiverende trening som passer for deg som liker litt koordinasjon.

Cardio Strength

Cardio Strength består av en halvdel med kondisjonstrening (enkle trinn og kombinasjoner som sidesteg, kryssteg, løp og hopp) og en halvdel med styrketrening. Effektiv og motiverende trening som passer for deg som liker litt koordinasjon.

Crazy Cardio Step

Crazy Cardio Step er en kondisjonstime hvor det jobbes vekselvis på gulv og på stepkasse med enkle trinn og kombinasjoner (step touch, sidesteg, løp og hopp). Dette er effektiv og motiverende trening som passer for deg som liker litt koordinasjon.

Step styrke

Step styrke består av en halvdel med kondisjonstrening på step (enkle trinn og kombinasjoner satt sammen enten ved vers-refreng-oppbygning eller block-oppbygning) og en halvdel med styrketrening. Effektiv trening som passer for alle som liker å bevege seg i takt med musikken.

Personvernerklæring Spicherens personvernerklæring beskriver hvilke opplysninger vi samler inn om deg som kunde, i hvilke systemer det gjøres og hva vi bruker opplysningene til. Mer info