Dans

Våre dansetimer er lystbetonte, energifulle og motiverende, og du trenger ikke være en danser for å delta - du må bare ha lyst til å danse!

Våre dansetimer

Let´s Dance

Dette er en energifylt og gøyal dansetime som består av forskjellige stilarter som reggaeton, hip hop, salsa, house og afro. Gjennom timene danses det til fengende musikk, som får deg i skikkelig dansehumør. Hver sang har sine trinn i vers-refreng-sammensetning. Du må like litt koordinasjon, men først og fremst elske å riste fra deg.

Dance & Burn

Dance & burn er time med danseintervaller som utføres på høy intensitet og styrkeøvelser med strikk/mini bands. En perfekt kombo for deg som liker å danse og som ønsker en gøyal treningsøkt.

NB! Du trenger Inge forkunnskaper for å delta.

Burlesque/latino

Burlesque/latino er en dampende heit danseklasse med digge rytmer, svingende hofter og en herlig stemning. Her møter du forførende burlesque-trinn, energisk samba - og mye mer.

Vi bruker vers-refreng-metodikk, der vi danser sang for sang så du slipper å huske for mange trinn av gangen.

Legg igjen hemningene hjemme og slipp fri din indre dansestjerne/diva!»

Personvernerklæring Spicherens personvernerklæring beskriver hvilke opplysninger vi samler inn om deg som kunde, i hvilke systemer det gjøres og hva vi bruker opplysningene til. Mer info