MetCon

MetCon eller metabolic conditioning er høyintensiv trening med varierte funksjonelle øvelser. Dette er treningsformen for deg som vil utfordre deg selv, lære nye øvelser og samtidig trene med andre. Spicheren følger egen programmering, som vil utfordre kondisjon, styrke og kroppsbeherskelse. Øvelser og vekter tilpasses ditt nivå, så timene passer for alle, så lenge du er villig til å tilpasse økten eller øvelsene.

Våre MetCon-timer

MetCon OLY

Metcon OLY er en time for deg som ønsker å lære deg olympiske løft, og tilrettelegges etter hver enkelts nivå. Timen er bygd opp med innlæring av teknikk, løfting og en kondisjonsdel der vi tar i bruk de olympiske løftene.

Denne timen passer like bra for nybegynnere som erfarne. Vektene du bruker gjenspeiler det nivået du er på.

MetCon

MetCon (metabolic conditioning) er en time som kombinerer styrke og kondisjonstrening. Timen inneholder tekniske øvelser med stang, manualer og kroppsvekt. Øktene har en varighet på 20-40 minutter, med eller uten innlagte pauser. Alle timene består introduksjon av dagens økt, teknikk/teknisk gjennomgang av øvelsene og en kondisjonsdel med ulik varighet. Dette er timen for deg som liker intensiv trening, teknikk og har grunnleggende treningsferdigheter.

MetCon Team

MetCon (metabolic conditioning) er en time som kombinerer styrke og kondisjonstrening. På MetCon Team jobber du sammen med en partner, hvor dere jobber halvparten av tiden hver. Timen inneholder tekniske øvelser med stang, manualer og kroppsvekt. Økten har en varlighet på 30-40 minutter. Alle metcon-timene består introduksjon av dagens økt, teknikk/teknisk gjennomgang av øvelsene og en kondisjonsdel med ulik varighet. Dette er timen for deg som liker å øve på teknikk, intensiv trening, og har grunnleggende treningsferdigheter. Du trenger ikke møte opp sammen med en partner!

 

MetCon Strength

Fokuset her er styrke. På disse timene fokuserer vi på baseløft og assistanseøvelser knyttet til baseløftene (blant annet, knebøy, markløft, pullup, benkpress, skulderpress). Her vil vi følge en fast styrkeprogrammering som skal hjelpe deg å bli sterkere. Dette er en fin time for deg som ønsker å bli mer komfortabel med baseløftene, samtidig som du ønsker å bli sterkere.

Personvernerklæring Spicherens personvernerklæring beskriver hvilke opplysninger vi samler inn om deg som kunde, i hvilke systemer det gjøres og hva vi bruker opplysningene til. Mer info