Svømming

Spicheren Swim gjør deg til kongen/dronninga i bassenget. Opplev gleden ved svømming gjennom å lære god teknikk og å trene sammen med andre.

I denne timen vil det være fokus på å lære riktig svømmeteknikk samt gjennomføre ulike treningsøkter i bassenget. Det vil bli variasjon mellom bryst- og crawl-teknikk, og timen passer for både nybegynnere og erfarne.

Her er våre timer i svømmehallen

Aqua Fitness

Kondisjonstrening og styrketrening i vann til musikk. Vi benytter flytebelter, slik at treningen foregår uten bunnkontakt. Fordeler med denne type trening er at leddbelastningen er minimal. Ekstra utstyr brukes for å øke motstanden i styrketreningen. En morsom og behagelig form for trening som passer for de som liker å bevege seg i vann, og er glad i bevegelse til musikk. Timen varer i 45 minutter.

Spicheren Swim

I denne timen øver og terper vi bryst og crawlteknikk. Timen er lagt opp med en teknikkdel, og en svømmetrening/kondisjondel. For å delta krever det at du kan svømme bryst. Intensitet kan tilpasses individuelt.

Personvernerklæring Spicherens personvernerklæring beskriver hvilke opplysninger vi samler inn om deg som kunde, i hvilke systemer det gjøres og hva vi bruker opplysningene til. Mer info