Sykling

I vår sykkelsal kan du delta på intervalltimer og morgensykling. I intervalltimene trår vi til og jobber pulsen opp mot 90 % av makspuls, mens på morgensyklingstimene er tempoet mer rolig, og pulsen skal komme opp i maksimalt 75 % av makspuls.

Spin – intervall

Dette er tunge timer hvor vi virkelig jobber. Det blir kjørt ulike typer intervaller, hvor vi jobber oss opp i mot 90% av makspuls. Intervalltrening er en effektiv måte å forbedre utholdenheten.

Spin – Rise & Shine

Rise & Shine er en perfekt start på dagen, spesielt for deg som ønsker å trene før jobb eller skole. I disse timene starter vi alltid med en god og lang oppvarming før intensiteten økes. Vi jobber oss rolig igjennom hele timen, og i løpet av timen kan pulsen komme opp i maksimalt 75 % av makspuls. Spin – Rise & Shine er en myk og god start på dagen.

Stages Flight er et puls- og wattsystem som vi tilbyr på våre timer. Systemet fungerer ved at puls og watt vises på storskjerm i en egen klokke, samtidig som treningen din blir registrert i en dagbok på nettet. Dette gjør det mye enklere for deg å følge med på treningen din underveis og i ettertid av økten. Alt du trenger å gjøre for å komme i gang med Stages Flight er å kjøpe et et eget pulsbelte (kan kjøpes i resepsjonen) samt registrere deg i Spicherens dagbok på nett: http://dagbok.spicheren.no/

Brukermanual til registrering i dagboken finner du her: Stages flight infoskriv

Personvernerklæring Spicherens personvernerklæring beskriver hvilke opplysninger vi samler inn om deg som kunde, i hvilke systemer det gjøres og hva vi bruker opplysningene til. Mer info