Sykling

I vår sykkelsal kan du delta på intervalltimer og morgensykling. I intervalltimene trår vi til og jobber pulsen opp mot 90 % av makspuls, mens på morgensyklingstimene er tempoet mer rolig, og pulsen skal komme opp i maksimalt 75 % av makspuls.

Våre sykkeltimer

Spin - Intervall

Dette er tunge timer hvor vi virkelig jobber. Det blir kjørt ulike typer intervaller, hvor vi jobber oss opp i mot 90% av makspuls. Intervalltrening er en effektiv måte å forbedre utholdenheten.

 

Dagbok – Stages Flight

Stages Flight er et puls- og wattsystem som vi tilbyr på våre timer. Systemet fungerer ved at puls og watt vises på storskjerm i en egen klokke, samtidig som treningen din blir registrert i en dagbok på nettet. Dette gjør det mye enklere for deg å følge med på treningen din underveis og i ettertid av økten. Alt du trenger å gjøre for å komme i gang med Stages Flight er å kjøpe et et eget pulsbelte (kan kjøpes i resepsjonen) samt registrere deg i Spicherens dagbok på nett: http://dagbok.spicheren.no/

Brukermanual til registrering i dagboken finner du her: Stages flight infoskriv

Spin – Rise & Shine

Rise & Shine er en perfekt start på dagen, spesielt for deg som ønsker å trene før jobb eller skole. I disse timene starter vi alltid med en god og lang oppvarming før intensiteten økes. Vi jobber oss rolig igjennom hele timen, og i løpet av timen kan pulsen komme opp i maksimalt 75 % av makspuls. Spin – Rise & Shine er en myk og god start på dagen.

Sterk på Sykkel

Sterk på sykkel er en time hvor vi jobber med ulike intervaller. Vi jobber i hovedsak mot høy puls på sykkelen, men legger inn enkelte intervaller med styrketrening ila timen.

Dette kan være med bruk av minibands eller manualer hvor vi jobber på takt etter musikk, eller vi jobber på repetisjoner/tid.

Du styrer alltid tempo selv og kan tilpasse etter eget ønske. Dette er en leken time og alle uavhengig av nivå vil fint mestre denne timen!

Sykkel intervall 90

Dette er en tung time hvor vi jobber over lengre tid.

Det blir kjørt ulike type intervaller, hvor vi jobber oss opp mot 90 % av makspuls.

Intervalltrening er en effektiv måte å forbedre utholdenheten.

Sykkel – Coach by Color

Coach by Color er en sykkeltime hvor du blir coachet og motivert gjennom ulike farger i displayet på sykkelen. Fargene gjenspeiler intensiteten på arbeidet, og tar utgangspunkt dine watt-verdier. Sykkelen kan estimere ditt utgangspunkt, og det er derfor ikke nødvendig med forkunnskaper. Vi anbefaler allikevel at man har gjennomført en FTP-test, slik at man får et mer nøyaktig resultat.

FTP-test kan du lese mere om her: https://content.fitnessbrands.no/blogg/hva-er-watt-ftp-terskelwatt

For best mulig brukeropplevelse anbefaler vi at du laster ned ICG-appen, slik at du kan koble deg på sykkelen kjapt og enkelt med dine personlige brukerdata.

I tillegg til tradisjonell intervall trening, kan instruktøren også legge opp til konkurranse mot treningspartnere og andre deltakere på den aktuelle timen. Du kan selv velge om du vil være anonym eller ikke. Den timen er anbefalt for alle! Vær gjerne ut i god tid slik at våre dyktige instruktører kan hjelpe hvis du lurer på noe.

Personvernerklæring Spicherens personvernerklæring beskriver hvilke opplysninger vi samler inn om deg som kunde, i hvilke systemer det gjøres og hva vi bruker opplysningene til. Mer info