Bli medlem

Alle medlemskap gir tilgang til hele senteret - inkludert gruppetimer, klatring og basseng

Medlemskap student

Dette medlemskapet kan kun kjøpes av studenter ved høgskoler/universitet som har betalt semesteravgift til Studentsamskipnaden i Agder (SiA). Per i dag gjelder dette følgende undervisningssteder: Universitetet i Agder, Noroff Kristiansand, NLA Mediehøgskolen Gimlekollen, Folkeuniversitetet Sørlandet, Ansgar Teologiske Høgskole, Fagskolen i Kristiansand og Sørlandets Fagskole i Grimstad.

12 mnd binding

299 kr per måned.

Betaling på Avtalegiro eller kontant

Løpende uten binding

375 kr per måned

Betaling på Avtalegiro.

Én måned

510 kr per måned

Betaling kontant

Medlemskap ordinær

Dette er Spicherens ordinære medlemskap. Medlemskapet gir tilgang til alle treningstilbud på senteret, og inkluderer en gratis veiledningstime med treningsinstruktør. Ta kontakt med resepsjonen for å booke time.

12 mnd binding

598 kr per måned

Betaling på Avtalegiro eller kontant

Løpende medlemskap

725 kr per måned

Betaling på Avtalegiro

Én måned

810 kr per måned

Betaling kontant

Medlemskap ordinær før Kl. 15.30

Dette er Spicherens ordinære medlemskap med innpassering før kl. 15.30. Medlemskapet gir tilgang til alle treningstilbud på senteret, og inkluderer en gratis veiledningstime med treningsinstruktør. Ta kontakt med resepsjonen for å booke time.

12 mnd binding

455 kr per måned

Betaling på Avtalegiro eller kontant

Løpende medlemskap

570 kr per måned

Betaling på Avtalegiro.

Én måned

660 kr per måned

Betaling kontant.

Medlemskap senior

Dette medlemskapet kan kjøpes fra man har fylt 65 år. Spicheren har et stort og variert tilbud innen seniortrening og et godt sosialt felleskap. Velkommen!
NB! Innpassering før Kl. 15.30

Uten binding

455 kr per måned

Betaling på Avtalegiro.

Én måned

570 kr per måned

Betaling kontant

Medlemskap ungdom

Ungdomsmedlemskap kan kjøpes fra det året man fyller 16 år og frem til den dagen man fyller 20 år. Er du under 18 år, må medlemskap kjøpes i resepsjonen på Spicheren. Er du under 18 år og skal kjøpe medlemskap på avtalegiro, MÅ en foresatt være med og inngå kontrakten. Velkommen!

12 mnd binding

415 kr per måned

Betaling på Avtalegiro eller kontant.

Løpende uten binding

520 kr per måned

Betaling på Avtalegiro

Én måned

650 kr per måned

Betaling kontant

Prøvetime/registrering

Vi tilbyr dessverre ikke prøvetimer p.g.a. stor pågang på senteret og situasjonen knyttet til Covid 19.
Andre som skal registrere seg knyttet til medlemskap eller undervisning kan gjøre det ved å trykke på knappen under

Registrering

Registrer deg her

Klippekort

Klippekort og enkeltbillett må kjøpes i resepsjonen på senteret.

Klippekort Ordinær/10 klipp - kr. 1.220,- 

Klippekort Ungdom/10 klipp - kr. 915,- 

Klippekort Student/10 klipp - kr. 760,- 

Enkeltbillett voksen: kr. 130,-

Enkeltbillett student: kr. 90,-

Bedrift

Spicheren tilbyr bedriftsavtale for bedrifter med mer enn 3 ansatte.

For tilbud kontakt: 

Salgs- og markedssjef: Geir Ove Fidje / gof@spicheren.no 

Senterleder: Jahn Olav Marum /  jom@spicheren.no 

For spørsmål om faktura vennligst kontakt resepsjonen eller send mail til: post@spicheren.no

Som medlem på Spicheren har du tilgang til Sørlandets største treningsanlegg. I tillegg til alle våre ulike treningstilbud og fasiliteter har du også følgende fordeler:

BLI MEDLEM

Gratis parkering i 3 timer

For å parkere gratis i 3 timer foran Spicheren når man trener, må bilnummeret registreres i resepsjonen i hele senterets åpningstid. 

Klikk her for utfyllende informasjon om parkering.

Barnepass
Vi har kyndige barnevakter som passer på barna mens du trener på dagtid. Barnepass på dagtid er tilgjengelig for barn 0-5 år alle hverdager kl. 08.45 – 11.45.

Familietrening
Gratis familiesvømming og -klatring på lørdager og søndager (kl. 10.00-15.00). Her kan barn i følge med foreldre som er medlem hygge seg i Spicherens fantastisk flotte svømmebasseng, eller se om de greier å komme seg til toppen i vår 12 meter høye klatrevegg. Skal du klatre med dine barn forutsetter det at du har tilstrekkelige ferdigheter innen sikring og sikkerhet. Se Spicherens sikkerhetsregler for klatreveggen her

Pause i medlemsskap
Som medlem har du mulighet for 2 mnd. pause i medlemskapet. Dette gjelder årskort og 12 mnd. avtalegiro for ordinære medlemskap. Du betaler kun kr 99,- pr mnd. i denne perioden. Som ordinære medlemskap regnes full pris medlemmer, bedriftsmedlemmer og medlemskap som gjelder før kl. 15.30.

Gjestetrening for studenter
Som student og medlem på Spicheren har du nå mulighet til å trene gratis hos ni andre studentsamskipnader når du er på ferie eller kortere besøk.

Vi ønsker at alle skal trives og ha en god opplevelse ved å trene på Spicheren. Derfor har vi nedfelt noen enkle og klare trivselsregler. GOD TRENING!

Vi ønsker at du som kunde skal ta hensyn til følgende:

 1. Bruk alltid håndkle når du trener på matter, styrke- og kondisjonsapparater. Spray og tørk av apparatene etter bruk.

 2. Hold orden til glede for alle ved alltid å rydde på plass utstyr etter bruk. Skulle du oppleve feil/mangler ved utstyr, vennligst meld fra umiddelbart til personale i helsestudio eller resepsjonen.

 3. Sørg alltid for å bruke rent treningstøy og rene innesko når du trener. Benytt skohyller til utesko i garderobene der dette finnes.

 4. Bruk av treningstøy: Overkroppen skal tildekkes av treningstøy. Det er ikke tillatt med kun sports-BH eller tank-tap som er åpen på sidene.

 5. Ved bruk av svømmeanlegget SKAL man alltid ta full kroppsvask/dusj uten klær før man går i bassenget, boblebadet eller badstuen. Det er IKKE tillatt å gå i basseng/boblebad med truse under badetøyet. Mat og drikke i glassflaske er IKKE tillatt i svømmeanlegget.

 6. Bruk alltid håndkle til å sitte på når badstue benyttes.

 7. Du er velkommen til å nyte mat i vårt trivelige resepsjonsområde, mens garderobene begrenses til drikke før og etter trening.

 8. Benytt alltid garderobeskap og forebygg tyveri ved å låse skapet. Du er selv ansvarlig for ting som ikke er innelåst i garderoben

 9. Slipp andre til på treningsapparatene når du har pause, så blir det mindre ventetid for alle.

 10. Det er ikke tillatt å filme/ta bilde av andre medlemmer på senteret uten samtykke.

 11. Spicheren er et "Rent senter". Bruk av ulovlige preparater vil medføre utestengelse. Les mer her
Personer som ikke overholder trivselsreglene kan vises bort fra senteret.

Nøkkelbrikken må kjøpes (Kr. 99,-) når medlemskap inngås. Nøkkelbrikken skal alltid tas med når du trener og uoppfordret benyttes på kortleser ved innpassering før du går til garderober/idrettsfasiliteter. Erstatning for mistet nøkkelbrikke kjøpes i resepsjonen for kr 99,-

Medlemmer på Spicheren kan som hovedregel benytte alle medlemstilbud. Enkeltbillett og klippekort gir ikke tilgang til medlemsfordelene, slik som medlemskap gjør. Les mer om fordeler her: Medlemsfordeler

Spicheren fraskriver seg ethvert ansvar for tap og/eller skade på personlige eiendeler som følge av opphold i anlegget. I tilfeller der medlemmer medbringer barn i anlegget, bærer medlemmet selv ansvar for barnets sikkerhet.

På forvarsel vil tilbudet og åpningstiden kunne være begrenset eller endret. Informasjon om dette vil bli gitt på våre nettsider samt på vår Facebook side. Spørsmål om medlemskap, faktura, purring, frys og pausing og oppsigelser kan sendes til post@spicheren.no

Medlemmer som velger avtalegiro som betalingsform må godkjenne/aktivere avtalegiro i egen nettbank snarest etter at de er registrert som medlem. Da unngår de å få tilsendt månedlig faktura. Avtalegiro trekkes den 20. hver måned, og er betaling for neste måneds medlemskap. Oppsigelse av medlemskap må være mottatt av Spicheren senest den 5. i måneden for å unngå trekk for neste måneds trening.

Registrer avtalegiro

Spicheren forbeholder seg retten til å prisjustere månedlig trekkbeløp i henhold til ordinær prisjustering av medlemskap. Prisjusteringer kan likevel ikke iverksettes før 12 mnd etter avtalen er inngått (12 måneder prisgaranti).

Medlemmer på Spicheren Treningssenter forplikter seg gjennom sitt medlemskap til å ta avstand fra bruk av dopingmidler. Som medlem skal man være kjent med at bruk av dopingmidler utgjør et vesentlig mislighold av treningsavtalen, og gir Spicheren rett til å heve avtalen med øyeblikkelig virkning. Medlemmet forplikter seg til ikke å bruke dopingmidler som fremkommer på særskilt dopingliste for treningssentre. Oppdatert liste kan til enhver tid finnes pårentsenter.no.

Med ikraftsettelse fra 1.juli 2013 er all bruk av dopingmidler kriminalisert etter Legemiddelloven, § 24 a. Bruk av – eller mistanke om bruk av dopingmidler på Spicheren kan bli politianmeldt.

Personvernerklæring Spicherens personvernerklæring beskriver hvilke opplysninger vi samler inn om deg som kunde, i hvilke systemer det gjøres og hva vi bruker opplysningene til. Mer info