Info nye medlemmer

Så hyggelig at du har valgt Spicheren som treningssenter. Vi skal gjøre vårt beste for at du skal bli fornøyd med valget ditt.

Her gir vi deg litt informasjon om Spicheren som kan være nyttig å kjenne til når du begynner treningen her hos oss. Har du spørsmål kan du ta kontakt med resepsjonen eller treningsveilederne i helsestudio. Vi er her for å hjelpe deg.

Medlemsfordeler

 • Gratis familiesvømming og familieklatring lørdager og søndager mellom 10.00-15.00
 • Medlemspris (opptil 50% rabatt) på ulike kurs/workshops som avholdes på Spicheren
 • 2 timer gratis parkering i tidsrommet 08.00 til 16.00 (husk å registrere bilen i resepsjonen)
 • Treningsveiledning fra kvalifiserte instruktører (ta kontakt ved behov)

Pause i medlemsskap
Som medlem har du mulighet for 2. mnd pausing av årskort/ 12 mnd avtalegiro for ordinære medlemskap. Kun 99,- pr mnd i disse 2 mnd. Som ordinære medlemskap regnes full pris medlemmer, bedriftsmedlemmer og medlemskap som gjelder før kl. 15.30.

Spicherens familietilbud

 • Familiesvømming/familieklatring
  Lørdag og søndag fra 10.00-15.00 er det familiesvømming og familieklatring på Spicheren. Som medlem kan du ta med deg barna dine (under 16 år) gratis. Barn har ikke tilgang uten tilsyn av foreldre/foresatte. For å benytte deg av klatretilbudet må du ha gjennomført Spicherens klatrekurs eller inneha Brattkort

Parkering

Spicheren medlemmer kan parkere to timer gratis med riktig registrering av kjøretøyet. Les gjeldende regler for parkering her: Parkeringsregler

Resepsjonen – Spicheren shop
Resepsjonen tar imot deg og hjelper deg med det meste angående senteret. Dette gjelder alt fra medlemskap, timebooking, lån av utstyr m.m. I tillegg selger vi treningstøy, næringsmidler, drikke, frukt, yoghurt, hengelås til garderobeskap og svette-håndklær. Dersom du har spørsmål, ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Garderober
På Spicheren har vi 6 garderober tilgjengelig for våre medlemmer:

 • D/H garderobe svømmehall
 • D/H garderobe treningssenter
 • D/H garderobe hallaktiviteter

Alle garderobeskap må låses med privat hengelås (kan kjøpes i resepsjonen). Alle skap skal daglig tømmes og være åpne ved stenging. Låste skap vil få klippet av lås, og skap vil bli tømt.

Trivselsregler på Spicheren Treningssenter

Vi ønsker at du som kunde skal ta hensyn til følgende:

 1. Bruk alltid håndkle når du trener på matter, styrke- og kondisjonsapparater samt i badstue. Spray og tørk av apparatene etter bruk
 2. Vær med å holde orden til glede for alle ved alltid å rydde på plass utstyr etter bruk. Skulle du oppleve feil/mangler ved utstyr, vennligst meld fra umiddelbart til personale i helsestudio eller resepsjonen
 3. Sørg alltid for å bruke rent treningstøy og rene innesko når du trener. Benytt skohyller til utesko i garderobene der dette finnes
 4. Bruk av treningstøy: For kvinner er det ikke tillatt å trene i sports-BH. For herrene er det ikke tillat å trene i bar overkropp eller tank-top som er åpen på sidene.
 5. Ved bruk av svømmeanlegget SKAL man alltid ta full kroppsvask/dusj uten klær før man går i bassenget, boblebadet eller badstuen. Det er IKKE tillatt å gå i basseng/boblebad med truse under badetøyet.
 6. Du er velkommen til å nyte mat i vårt trivelige resepsjonsområde, mens garderobene begrenses til drikke før og etter trening.
 7. Benytt alltid garderobeskap og forebygg tyveri ved å låse skapet. Du er selv ansvarlig for dine eiendeler.
 8. Slipp andre til på treningsapparatene når du har pause, så blir det mindre ventetid for alle.

Personer som ikke overholder ordensreglene kan vises bort fra senteret.

Booking
For å kunne booke time må du logge inn med mobilnummer og passord. Er du nye bruker av bookingen må du hente passord først. Ny bookingapp er også tilgjengelig (navn: Spicheren). Last ned på mobilen og bruk samme innlogging.

Rent senter
Spicheren treningssenter ønsker et rent og sunt treningsmiljø, og tolererer ikke bruk av dopingmidler blant sine kunder. Vi har derfor et godt samarbeid med Antidoping Norge, og er medlem av «Rent Senter».

Personvernerklæring Spicherens personvernerklæring beskriver hvilke opplysninger vi samler inn om deg som kunde, i hvilke systemer det gjøres og hva vi bruker opplysningene til. Mer info