Medlemsfordeler

Som medlem på Spicheren har du tilgang til Sørlandets største treningsanlegg. I tillegg til alle våre ulike treningstilbud og fasiliteter har du også følgende fordeler:

BLI MEDLEM

Gratis parkering i 2 timer

For å parkere gratis i 2 timer foran Spicheren når man trener, må bilnummeret registreres i resepsjonen i hele senterets åpningstid. 

Klikk her for utfyllende informasjon om parkering

Familietrening
Gratis familiesvømming og -klatring på lørdager og søndager (kl. 10.00-15.00). Her kan barn i følge med foreldre som er medlem hygge seg i Spicherens fantastisk flotte svømmebasseng, eller se om de greier å komme seg til toppen i vår 12 meter høye klatrevegg. Skal du klatre med dine barn forutsetter det at du har tilstrekkelige ferdigheter innen sikring og sikkerhet. Se Spicherens sikkerhetsregler for klatreveggen her

Pause i medlemsskap
Som medlem har du mulighet for 2 mnd. pause i medlemskapet. Dette gjelder årskort og 12 mnd. avtalegiro for ordinære medlemskap. Du betaler kun kr 99,- pr mnd. i denne perioden. Som ordinære medlemskap regnes full pris medlemmer, bedriftsmedlemmer og medlemskap som gjelder før kl. 15.30.

Gjestetrening for studenter
Som student og medlem på Spicheren har du nå mulighet til å trene gratis hos ni andre studentsamskipnader når du er på ferie eller kortere besøk.

15% rabatt på Intersport i Skippergata
Les mer her

Personvernerklæring Spicherens personvernerklæring beskriver hvilke opplysninger vi samler inn om deg som kunde, i hvilke systemer det gjøres og hva vi bruker opplysningene til. Mer info