Trivselsregler

Vi ønsker at alle skal trives og ha en god opplevelse ved å trene på Spicheren. Derfor har vi nedfelt noen enkle og klare trivselsregler. GOD TRENING!

Vi ønsker at du som kunde skal ta hensyn til følgende:

 1. Bruk alltid håndkle når du trener på matter, styrke- og kondisjonsapparater. Spray og tørk av apparatene etter bruk.

 2. Hold orden til glede for alle ved alltid å rydde på plass utstyr etter bruk. Skulle du oppleve feil/mangler ved utstyr, vennligst meld fra umiddelbart til personale i helsestudio eller resepsjonen.

 3. Sørg alltid for å bruke rent treningstøy og rene innesko når du trener. Benytt skohyller til utesko i garderobene der dette finnes.

 4. Bruk av treningstøy: Overkroppen skal tildekkes av treningstøy. Det er ikke tillatt med kun sports-BH eller tank-tap som er åpen på sidene.

 5. Ved bruk av svømmeanlegget SKAL man alltid ta full kroppsvask/dusj uten klær før man går i bassenget, boblebadet eller badstuen. Det er IKKE tillatt å gå i basseng/boblebad med truse under badetøyet. Mat og drikke i glassflaske er IKKE tillatt i svømmeanlegget.

 6. Bruk alltid håndkle til å sitte på når badstue benyttes.

 7. Du er velkommen til å nyte mat i vårt trivelige resepsjonsområde, mens garderobene begrenses til drikke før og etter trening.

 8. Benytt alltid garderobeskap og forebygg tyveri ved å låse skapet. Du er selv ansvarlig for ting som ikke er innelåst i garderoben

 9. Slipp andre til på treningsapparatene når du har pause, så blir det mindre ventetid for alle.

 10. Det er ikke tillatt å filme/ta bilde av andre medlemmer på senteret uten samtykke.

 11. Spicheren er et "Rent senter". Bruk av ulovlige preparater vil medføre utestengelse. Les mer her

 12. Medlemmer er selv ansvarlig for å overholde senterets åpningstider. Når senteret stenger skal man være ferdig trent og dusjet.
Personer som ikke overholder trivselsreglene kan vises bort fra senteret.
Personvernerklæring Spicherens personvernerklæring beskriver hvilke opplysninger vi samler inn om deg som kunde, i hvilke systemer det gjøres og hva vi bruker opplysningene til. Mer info