Om Spicheren

Spicheren er det største og mest velutstyrte treningssenteret på Sørlandet. Vi tilbyr det bredeste treningstilbudet, og søker hele tiden å være aktuelle både med hensyn til utstyr og kompetanse.

I 2019 kan Spicheren kalle seg byens beste treningssted, etter kåring av leserne i KrsBy. Dette er en tittel vi er svært stolte av å inneha og vi vill etter beste evne prøve å opprettholde dette stempelet blant våre medlemmer. 

Spicheren er eid og driftet av Studentsamskipnaden i Agder (SiA), og kan med rette kalle seg studentenes treningssenter! Vi er også det største og mest komplette treningssenteret på Sørlandet. Vi har omtrent like mange eksterne medlemmer som studenter, så her er det en motiverende og fin mix av treningsglade mennesker.

Treningssenteret er på over 2.400 kvm og huser alt fra idrettshaller, svømmebasseng, helsestudio, klatrevegg og ulike saler for gruppetrening. I vår øverste etasje finner du Olympiatoppen Sør (OLT Sør) de er en betydelig ressurs- og kompetansesenter for idretten i landsdelen. Spicheren har et tett samarbeid med OLT Sør.

Personvernerklæring Spicherens personvernerklæring beskriver hvilke opplysninger vi samler inn om deg som kunde, i hvilke systemer det gjøres og hva vi bruker opplysningene til. Mer info