Christine Jacobsen

”Jeg brenner for bevegelsesglede og mestringsfølelse, noe jeg også ønsker å gi mine kunder gjennom individuell tilpasning av treningen.”

Kontakt:  christine.jacobsen@spicheren.no

Erfaring:

Jeg har jobbet med trening siste seks årene. I dag er jeg PT, treningsveileder og gruppeinstruktør på Spicheren, i tillegg til at jeg er sonetrener i Agder Fotballkrets. Min idrettslige bakgrunn startet med håndball og fotball, mens jeg de siste årene har vært ivrig i kondisjonsidretter. I dag konkurrerer jeg i løp og triatlon, og elsker gleden jeg får ved å kunne trene mot et mål og oppleve mestring.

Om meg:

Jeg har vært aktiv hele livet, og elsker følelsen av å være i bevegelse og utfordre meg selv. Jeg brenner for bevegelsesglede og mestringsfølelse, noe jeg også ønsker å gi mine kunder gjennom individuell tilpasning av treningen.

Gjennom både egen idrettslig erfaring og utdannelse vet jeg viktigheten av å legge opp treningen individuelt slik at hver enkelt kan nå sine mål. Jeg har bred erfaring i styrke- og kondisjonstrening, og hjelper både deg som ønsker å starte opp med treningen, og deg som vil nå et mål med god treningsbakgrunn.  Jeg kan også veilede på kosthold og sette opp individuelle treningsprogrammer.

Utdanning/Kurs:

  • Master idrettsvitenskap, UiA (master i formtopping)
  • Bachelor idrettsvitenskap, UiA
  • Helse-  og fitness, UiA
  • PPU, UiA
  • UEFA C-lisen, Norges Fotballforbund

Kontakt:  christine.jacobsen@spicheren.no