Anders Vatsaas  - Nivå 2

Jeg øsnker å hjelpe mennesker med å trene bedre og smartere ut ifra egne målsetninger og forutsetninger

 

Anders.vatsaas@spicheren.no

Hvem er jeg?
Siden jeg var barn har trening og fysisk aktivitet vært viktig for meg, både fra et prestasjon- og helseperspektiv. Jeg har drevet med idretter som svømming, langrenn og fotball, og spiller fortsatt håndball for Randesund i 1 divisjon. Samtidig som jeg har drevet med organisert idrett har jeg drevet med styrketrening siden jeg var 14 år.

I tillegg til dette har jeg jobbet som håndballtrener og fysisk trener, og trent idrettsutøvere siden 2016. I dag er jeg ansatt som fysisk trener i Randesund og i Start IK, der jeg jobber med prestasjonsfremmende og skadeforebyggende styrketrening for både håndball- og fotballspillere. Samtidig driver jeg med nettbasert trening, der jeg følger opp alt fra idrettsutøvere til mannen/dama på gata.

Hva kan jeg hjelpe deg med som PT?
Som personlig trener er jeg veldig opptatt av hvordan man kan få optimalisert sin egen treningshverdag i forhold til egne forutsetninger.  For meg vil det være viktig å utdanne kunden i hvordan de kan trene smartere og bedre med tanke på egne forutsetninger, og deretter få de resultatene man alltid har drømt om.

Som PT kan jeg hjelpe idrettsutøvere som vil forbedre fysiske egenskaper slik at de kan prestere bedre på idrettsarenaen. Som idrettsutøvere vil det å holde seg skadefri være essensielt og overbelastningsskader florerer blant unge utøvere. Jeg hjelper deg å legge opp treningshverdagen og styrketreningen på en måte slik at vi reduserer skaderisikoen og øker sjansen din for å lykkes som idrettsutøver.

For deg som har et godt grunnlag og har en del erfaring med styrketrening, men som vil ta det ekstra steget i forhold til muskelvekst og/eller maksimal styrke, så har jeg mye kompetanse som kan hjelpe deg.

Er du kanskje ny med styrketrening eller sliter du med å få inn styrketrening i en hektisk hverdag? Jeg hjelper deg med effektive treningsøkter som vil jeg gi resultater du trodde var umulig.

 

Utdanning

  • Bachelor i idrett og kroppsøving, Høgskulen i Volda
  • Master i idrettsvitenskap, Universitetet i Agder
  • Personlig Trener, Udayana University

Kurs

  • Trener 1, Norges Håndballforbund
  • Trener 2, Norges Håndballforbund

Anders.vatsaas@spicheren.no

Kjøp flere timer få rabatt:

5 klipp - 2.5% rabatt
10 klipp - 5% rabatt
20 klipp - 10% rabatt
30 klipp - 15% rabatt

KJØP PT-TIMER

 

Nivå 2

PT Express

PT i 25 minutter

450 kr

For deg som ønsker en god og effektiv treningsøkt

PT 55

PT i 55 minutter

699 kr

En målrettet og effektiv treningsøkt

PT Duo

PT i 55 minutter sammen med en treningspartner

1.119 kr

Trening med PT og en venn

Personvernerklæring Spicherens personvernerklæring beskriver hvilke opplysninger vi samler inn om deg som kunde, i hvilke systemer det gjøres og hva vi bruker opplysningene til. Mer info