Andreas Pedersen - Nivå 3

NB! Begrenset kapasitet

Jeg brenner for å motivere og hjelpe andre til å få ut sitt potensialet uavhengig av bakgrunn og nivå. Med min allsidige erfaring er jeg berett til å bidra til at du når dine treningsmål.

 

andreasMpedersen@hotmail.com

Erfaring
Det siste halvannet året har jeg jobbet som treningsveileder på Spicheren treningssenter. Før dette har jeg hatt erfaring som idrettsassistent i Forsvaret, med ansvar for trening av soldater og ansatte. I tillegg har jeg det siste året holdt flere svømmekurs for Spicheren, samt bidratt som svømmetrener i triathlonklubben i Kristiansand.

Litt om meg selv
Jeg har alltid hatt en stor lidenskap for idrett og trening, og har siden ung alder vært innom flere idretter. Fotball, håndball, svømming og friidrett har vært en del av oppveksten min. I tillegg har jeg alltid vært glad i å gå på ski og løpe mye. Det var imidlertid svømming jeg ville satse på. Jeg drev aktivt med svømming frem til høsten 2013. Nå satser jeg alt på triathlon, hvor jeg representerer Kristiansand Triathlon.

Interesser
Som personlig trener ønsker jeg å kunne bidra primært med kondisjonstrening gjennom min faglige og praktiske bakgrunn og kunnskap på området. Med dette håper jeg å motivere og hjelpe andre som har ulike forutsetninger og mål, med noe av det jeg liker aller best, nemlig å alltid kunne få ut hver enkeltes potensiale. Dette gjelder både de som ønsker å komme i gang med treningen, de som ønsker å forbedre seg, eller de som ønsker å nå toppen. Som person er jeg positiv og engasjert, og gjør alltid mitt ytterste for at andre skal lykkes med sine målsetninger.

Utdanning

  • Mastergrad i idrettsvitenskap, UiA
  • Mastergrad i idrett, UiA
  • Treningsveileder, UiA
  • Personlig trener, UiA
  • Idrettsassistent, Forsvaret
  • Jeg kan også tilby PT svømming.

Kjøp flere timer få rabatt:

5 klipp - 2.5% rabatt
10 klipp - 5% rabatt
20 klipp - 10% rabatt
30 klipp - 15% rabatt

KJØP PT-TIMER

Nivå 3

PT Express

PT i 25 minutter

500 kr

For deg som ønsker en god og effektiv treningsøkt

PT 55

PT i 55 minutter

799 kr

En målrettet og effektiv treningsøkt

PT Duo

PT i 55 minutter sammen med en treningspartner

1.279 kr

Trening med PT og en venn

Personvernerklæring Spicherens personvernerklæring beskriver hvilke opplysninger vi samler inn om deg som kunde, i hvilke systemer det gjøres og hva vi bruker opplysningene til. Mer info