Aurora Larsen - PT student

"Jeg brenner for at trening skal være gøy, motiverende og variert. Jeg vil gjøre fysisk aktivitet så tilgjengelig som mulig, og ønsker å hjelpe deg til å etablere gode rutiner".

aurora.larsen@spicheren.no

Kontakt meg: aurora.larsen@spicheren.no 

Erfaring:Jeg har alltid vært glad i fysisk aktivitet. Jeg har spilt håndball store deler av oppveksten min og etter jeg sluttet fant jeg fort en stor interesse for styrketrening og gruppetimer. Jeg liker godt å variere treningen min med en blanding av å delta/holde gruppetimer og trene styrke.


Interesser:
Jeg brenner for å inkludere fysisk aktivitet i en travel hverdag. Som student selv vet jeg hvor vanskelig det kan være å prioritere aktivitet når det er mye å gjøre. Jeg er en forkjemper for at god planlegging legger til rette for å klare å inkludere litt fysisk aktivitet hver dag. Vår mentale- og fysisk helse henger sammen på mange ulike plan og det er det jeg ønsker å formidle til mine kunder.  Jeg vil hjelpe studenter uansett utgangspunkt til å finne en god balanse i hverdagen med både fysisk aktivitet og kos.  


Litt om meg:
Jeg går nå 4.året på grunnskolelærer 5-10 ved UIA. Fra høsten 2022 til våren 2023 gjennomførte jeg en PT-utdanning gjennom AFPT (Akademiet for personlig trener).

Jeg elsker å integrere fysisk aktivitet i min hverdag og ønsker å formidle denne gleden til deg. Jeg kan tilby godt humør, en trygg støttespiller og motiverende ord gjennom timene dine med meg. Jeg ønsker å hjelpe deg til å klare å stå på egne bein. Jeg er engasjert og alltid på jakt etter å lære nye ting. 


Utdanning:
Jeg er ferdig utdannet Personlig Trener gjennom AFPT og har stilling som PT-student hos Spicheren treningssenter.

Kjøp flere timer få rabatt:

5 klipp - 2.5% rabatt
10 klipp - 5% rabatt
20 klipp - 10% rabatt
30 klipp - 15% rabatt

KJØP PT-TIMER

Nivå: PT Student

PT Express

PT i 25 minutter

175 kr

For deg som ønsker en god og effektiv treningsøkt

PT 55

PT i 55 minutter

280 kr

En målrettet og effektiv treningsøkt

PT Duo

PT i 55 minutter sammen med en treningspartner

400 kr

Trening med PT og en venn

Personvernerklæring Spicherens personvernerklæring beskriver hvilke opplysninger vi samler inn om deg som kunde, i hvilke systemer det gjøres og hva vi bruker opplysningene til. Mer info