Aurora Larsen - PT student

"Jeg brenner for at trening skal være gøy, motiverende og variert. Jeg vil gjøre fysisk aktivitet så tilgjengelig som mulig, og ønsker å hjelpe deg til å etablere gode rutiner".

aurora.larsen@spicheren.no

Kontakt meg: aurora.larsen@spicheren.no 

Erfaring:
Jeg har alltid vært glad i fysisk aktivitet. Jeg har spilt håndball store deler av oppveksten min og etter jeg sluttet fant jeg fort en stor interesse for styrketrening og gruppetimer.Jeg liker godt treningsformer som bootcamp, tabata, styrketrening og sirkeltrening. 


Interesser:
Jeg brenner for å inkludere fysisk aktivitet i en travel hverdag. Som student selv vet jeg hvor vanskelig det kan være å prioritere aktivitet når det er mye å gjøre. Jeg er en forkjemper for at god planlegging legger til rette for å klare å inkludere litt fysisk aktivitet hver dag. Vår mentale- og fysisk helse henger sammen på mange ulike plan og det er det jeg ønsker å formidle til mine kunder.  Jeg vil hjelpe studenter uansett utgangspunkt til å finne en god balanse i hverdagen med både fysisk aktivitet og kos.  


Litt om meg:
Jeg går nå 3.året på grunnskolelærer 5-10 ved UIA. Ved siden av tar jeg PT-utdanning gjennom AFPT (Akademiet for personlig trener), der jeg startet i august 2022. Jeg elsker å integrere fysisk aktivitet i min hverdag og ønsker å formidle denne gleden til deg. Jeg kan tilby godt humør, en trygg støttespiller og motiverende ord gjennom timene dine med meg. Jeg ønsker å hjelpe deg til å klare å stå på egne bein. Jeg er engasjert og alltid på jakt etter å lære nye ting. 


Utdanning:

Jeg er under et utdanningsløp og jeg ønsker dermed å jobbe som PT ved siden av studiet, ettersom jeg lærer mye av å dele mine erfaringer med deg. Har nå vært så heldig å få traineestilling her på spicheren. Mai 2023 blir jeg ferdig utdannet som Personlig trener og kostholdsveileder. 

Kjøp flere timer få rabatt:

5 klipp - 2.5% rabatt
10 klipp - 5% rabatt
20 klipp - 10% rabatt
30 klipp - 15% rabatt

 

KJØP PT-TIMER

 

PT Student

PT Express

PT i 25 minutter

175 kr

For deg som ønsker en god og effektiv treningsøkt

PT 55

PT i 55 minutter

280 kr

En målrettet og effektiv treningsøkt

PT Duo

PT i 55 minutter sammen med en treningspartner

400 kr

Trening med PT og en venn

Personvernerklæring Spicherens personvernerklæring beskriver hvilke opplysninger vi samler inn om deg som kunde, i hvilke systemer det gjøres og hva vi bruker opplysningene til. Mer info