Einar Vassbakk Svindland - Nivå 4

jeg ønsker at mine kunder skal få samme bevegelsesglede som meg.

 

einar.vassbakk.svindland@spicheren.no

Erfaring:
Jeg har over 13 års erfaring innen treningsbransjen som instruktør, trener, klinker og foreleser. Siden 2011 har jeg eid og drevet en Idrettsklinikk som har gitt mer bred erfaring innen behandling, rehabilitering og opptrening av alt fra handikappede til toppidrettsutøvere. Siden 2012 har jeg hatt medisinsk ansvar for det Norske BMX landslaget og jeg er fagkonsulent for Olympiatoppen Sørvest innen teknikk og motorikk. Utenom den kliniske og praktiske jobben at jeg mye erfaring som foreleser nasjonalt og internasjonalt. Jeg har jobbet som foreleser på PT studiet til Akademiet for Personlig trening (i over 4 år), og har jobbet som konsulent/foreleser for firmaer som Reebok, Intersport og CrossFit HQ for å nevne noen.

De siste 6 årene har jeg blitt innleid av private personer/familier til å bistå med livsstilsendring og trening privat i USA, Dubai og Australia, Sverige og Norge.

All denne erfaringen tar jeg med meg når jeg jobber med mine kunder.

Interesser:
Jeg er interessert i bevegelse og helse. Mitt ønske er at mine kunder skal oppleve mestring og glede i sin hverdag gjennom fysisk aktivitet. Det å hjelpe mennesker som har smerter til å bli smertefrie eller utøvere til å vinne en ny medalje er utrolig motiverende og gjør at jeg hver dag gleder meg til å gå på jobb.


Litt om meg:
Jeg er en aktivitetsglad rogalending som har flyttet til Kristiansand med kone og barn. Familie, venner og fysisk er mine interesser og jeg ønsker at mine kunder skal få samme bevegelsesglede som meg.

Utdanning:
Naprapat, NNF
Idrettsmedisin trinn II, NIMI
FIFA Diploma in Football Medicine

Kurs:
Jeg har over 30 kurs innen trening og klinisk virksomhet. Fra jeg startet min utdannelse har jeg alltid hatt som mål om alltid å delta på minst 1 kurs i året for å kunne utvikle meg.

Kjøp flere timer få rabatt:

5 klipp - 2.5% rabatt
10 klipp - 5% rabatt
20 klipp - 10% rabatt
30 klipp - 15% rabatt

KJØP PT-TIMER

Nivå 4

PT Express

PT i 25 minutter

625 kr

For deg som ønsker en god og effektiv treningsøkt

PT 55

PT i 55 minutter

999 kr

En målrettet og effektiv treningsøkt

PT Duo

PT i 55 minutter sammen med en treningspartner

1.599 kr

Trening med PT og en venn

Personvernerklæring Spicherens personvernerklæring beskriver hvilke opplysninger vi samler inn om deg som kunde, i hvilke systemer det gjøres og hva vi bruker opplysningene til. Mer info