Maiken Triger Tønder – Nivå 2

Fysisk aktivitet er svært viktig for min og din fysiske, psykiske og sosiale helse. Derfor elsker jeg å bidra til at andre mennesker opplever aktivitetsglede og mestring.

 

Maiken.tonder@spicheren.no

Kontakt: maiken.tonder@spicheren.no

Litt om meg

Jeg er ei jente som elsker å være i aktivitet, gjerne sammen med andre mennesker. Fysisk aktivitet er svært viktig for min og din fysiske, psykiske og sosiale helse. Derfor elsker jeg å bidra til at andre mennesker opplever aktivitetsglede og mestring.

Jeg vil jobbe med deg som er helt ny og som ønsker hjelp til å komme i gang med trening, deg som har trent en del fra før og deg som ønsker hjelp til å optimalisere treningen og oppnå målene du ikke helt klarer på egenhånd.

 

Bakgrunn

Jeg var aktiv med håndball i barndom og ungdomstid. De siste 6 årene har jeg drevet med strukturert styrke- og kondisjonstrening på treningssenter. Jeg har også det siste året trent en del CrossFit.

 

Erfaring

Jeg jobber til daglig som fysioterapeut. tillegg har jeg siden 2021 vært gruppeinstruktør på Spicheren. Før dette har jeg jobbet som instruktør ved andre treningssentre. 

 

Utdanning

• Bachelor i fysioterapi, Norges teknisk naturvitenskapelige universitet (NTNU)

• Personlig trener, Akademitet for personlig trening (AFPT)

• I tillegg har jeg en rekke forskjellige kurs innen trening og fysisk aktivitet

 

Kjøp flere timer få rabatt:

5 klipp - 2.5% rabatt
10 klipp - 5% rabatt
20 klipp - 10% rabatt
30 klipp - 15% rabatt

KJØP PT-TIMER

Nivå 2

PT Express

PT i 25 minutter

450 kr

For deg som ønsker en god og effektiv treningsøkt

PT 55

PT i 55 minutter

699 kr

En målrettet og effektiv treningsøkt

PT Duo

PT i 55 minutter sammen med en treningspartner

1.119 kr

Trening med PT og en venn

Personvernerklæring Spicherens personvernerklæring beskriver hvilke opplysninger vi samler inn om deg som kunde, i hvilke systemer det gjøres og hva vi bruker opplysningene til. Mer info