TIMEBOOKING

Velkommen til vårt nye bookingsystem!

For å kunne booke time må du logge inn med mobilnummer og passord. Er du nye bruker av bookingen må du hente passord først. Dette gjøres via de røde knappene nedenfor. Ny bookingapp er også tilgjengelig (navn: Spicheren). Last ned på mobilen og bruk samme innlogging.

For å booke BARNEPASS må du velge BARNEPASS via FILTER!

Se våre nye bookingregler. Disse er etablert til beste for våre kunder. Hensikten er at timer som er booket og ikke benyttes, frigis til andre som ønsker plass.

Regler for timebooking på Spicheren:

  • Du kan booke time tidligst klokken 22.00 to dager før timen starter
  • Du må avbestille reservert time senest 2 timer før timen starter for å unngå at du får en «ikke-møtt»
  • Booking kan foretas inntil 15 minutter før timen starter
  • Du må bekrefte timen senest 5 minutter før timen starter for å unngå å få en «ikke-møtt»
  • Hvis du har «ikke-møtt» på 3 eller flere reserverte timer i løpet av de siste 30 dager, vil du ikke kunne benytte online booking
  • Hvis en time er fullbooket kan du sette deg på venteliste. Hvis du får plass, vil du få en SMS om dette og møter opp til vanlig tid. Hvis du fortsatt står på venteliste når det nærmer seg timestart, må du møte opp og dra kortet i bookingterminalen senest 15 minutter før timen starter. Dette for å beholde din plass i ventelistekøen.

Booking av badmintonbaner

Det er mulig å booke badmintonbane mandager og onsdager mellom kl. 16.00 og 18.00 via linken nedenfor. Bookingen åpner kl. 22.00 to dager før neste aktuelle dato. Man har lov til å booke en bane inntil to timer av gangen.

Badminton booking