CARDIO

Cardio er effektive og inspirerende kondisjonstimer. Disse timene består av enkle trinnkombinasjoner som utføres etter takt med musikken.

Crazy Cardio
Er en energifull og utfordrende kondisjonstime i sal med enkle trinn og kombinasjoner (f.eks sidesteg, kryssteg, løp og hopp). Effektiv og motiverende trening som passer for deg som liker litt koordinasjon.

Cardio Strength
Cardio strength består av en halvdel med kondisjonstrening (enkle trinn og kombinasjoner som sidesteg, kryssteg, løp og hopp), og en halvdel med styrketrening. Effektiv og motiverende trening som passer for deg som liker litt koordinasjon.

Cardio Step
Er en kondisjonstime hvor det jobbes vekselvis på gulv og på stepkasse med enkle trinn og kombinasjoner (step touch, sidesteg, løp, og hopp) Effektiv og motiverende trening som passer for deg som liker litt koordinasjon.

Step styrke
Step styrke består av en halvdel med kondisjonstrening på step (enkle trinn og kombinasjoner satt sammen enten ved vers-refreng oppbygning, eller block oppbygning), og en halvdel med styrketrening. Effektiv trening som passer for alle som liker å bevege seg i takt med musikken.

Bodycombat
Bodycombat er en treningsøkt med massevis av kraft og energi der du kan slippe løs krigeren i deg. Drivende og energisk musikk i kombinasjon med bevegelser inspirert av boksing, karate, taekwondo, kickboksing, muay thai og brasiliansk jiu jitsu gir deg den stimulanse du trenger for å gå ti runder med fantasimotstanderen. Treningsøkten er oppbygd som en intervalltrening som består av ti låter med ulikt opplegg og fokus i hver sang.

bc

Instruktør

  • Kathrine Helland

  • Lise Fagerlid

  • Marianne Zernichow

  • Cecilie Grønberg

  • Siri Ida Ovanger