MetCon

MetCon er timer som består av varierte funksjonelle øvelser som utføres med høy intensitet. På Spicheren følger vi en fast programmering slik at øktene er gjennomtenkt i forhold til progresjon, varighet og innhold.

MetCon
I disse timene får du utfordret deg ved bruk av egen kroppsvekt og utstyr som vektstenger, kettlebells, wallballs og hoppekasser. Alle Metcon timer er tilrettelagt for basic og advanced. Timen passer for deg som ønsker å lære/trene øvelser med bla. vektstang. Øvelser og opplegg er mer avansert, og det kan være en fordel å ha noe erfaring.

Challenge-07

MetCon OLY
Denne timen består av en teknikkdel hvor vi terper og øver på olympiske løft (clean and jerk, og snatch), og en MetCon del. Timen passer for deg som ønsker å lære olympiske løft eller ønsker å bli bedre i løftene. Øvelser og opplegg er mer avansert, og det kan være en fordel å ha noe erfaring.

snatch

MetCon Team
I disse timene går vi sammen to og to og utfører øvelser som et team med egen kroppsvekt og utstyr som vektstenger, kettlebells, wallballs og hoppekasser. Timen er tilrettelagt for basic og Advanced. 

img_4961

Se film om Metcon på Spicheren her: