DANCE

Våre dansetimer er lystbetonte, energifulle og motiverende, og du trenger ikke være en danser for å delta - du må bare ha lyst til å danse!

Let`s Dance, Dance Fusion & Dance Passion
Dette er energifylte og gøyale dansetimer som består av forskjellige stilarter som reggeaton, hip hop, salsa, house, og afro. Gjennom timene danses det til fengende musikk, som får deg i skikkelig dansehumør. Hver sang har sine trinn i vers-refreng-sammensetning. Du må like litt koordinasjon, men først og fremst elske å riste fra deg.

Dance Class
Dance Class er en danseklasse hvor man lærer koregrafier som danses til utvalgte sanger. Koregrafiene går over seks ganger der vanskelighetsgraden eller tempo øker litt for hver gang. Dance Class gir muligheten til å variere mellom ulike dansestiler som hip hop, contemporary, jazz med mer.

Barre
Hvem vil vel ikke være sterk som en ballerina? BARRE er en ballettinspirert klasse med serier av styrke- og stretching-intervaller. Øvelsene settes sammen for å trene hele kroppen, slik at både styrke og fleksibilitet øker. Dette er en barfot-klasse, og det kreves ingen forkunnskaper for å delta.

Dance & Burn!
Dette er en time med Danseintervaller som utføres på høy intensitet, og styrkeøvelser med strikk/mini bands. En perfekt kombo for deg som liker å danse, og som ønsker en knallgod treningsøkt. En trenger ingen forkunnskaper for å delta.

Instruktør

  • Margarita Delgado

  • Cristhine Endrerud

  • Lise Berntsen