Klatrevegg

Spicheren tilbyr en fantastisk klatrevegg med store variasjoner. Vi har også et buldrerom hvor både store og små kan trene og utfolde seg. Buldring er klatring i lav høyde uten sikring og foregår i et eget rom med tjukkasmadrasser. På spicheren vil både nybegynnere og erfarne klatrere finne riktige og rikelige utfordringer.

Om veggen på Spicheren

På det høyeste er veggen 12 meter, og har et overheng som selv de mest erfarne skal jobbe litt med. Det er flere rutealternativer i veggen, og disse blir jevnlig endret på.

Veggen er designet og bygget med ulike grep, høyder og vanskelighetsgrader. Her skal det være mulighet for alle til å nå toppen i deler av veggen.

Har du gjennomført kurs og ønsker å øve før ferdighetstest så kan egenerklæring signeres digitalt under. Dette gjelder også for den som klatrer sammen med en med topptaukort/brattkort.

Egenerklæring.

Se 3D visning av klatreområdet her 

 

 

Sikkerhet

Klatrekurs

Familieklatring

Autobelay

Scorecard og klatrerute

Personvernerklæring Spicherens personvernerklæring beskriver hvilke opplysninger vi samler inn om deg som kunde, i hvilke systemer det gjøres og hva vi bruker opplysningene til. Mer info