Klatrekurs

Praktiske opplysninger
Klatrekurs på Spicheren koster kr 150,- for medlemmer og kr 300,- for de som ikke er medlemmer. Sikringstesten vil være gratis å gjennomføre dersom du har tatt klatrekurs på Spicheren. Ønsker du å ta sikringstest uten klatrekurs vil denne koste kr 200,-. Beløpet betales ved påmelding i resepsjonen. I tillegg tilkommer en avgift på kr 200,- til NKF, for registrering i sentral database og utsending av Topptaukort/Brattkort. Les mer om sertifiseringsordningene her. Der finner du også sjekklister som beskriver i detalj hva sikringskursene inneholder.

Utstyre til kurs kan lånes i resepsjonen og er gratis under kurset. Klatrekurset er ikke for barn, men når du har tatt kurset kan dine barn være med deg på familieklatring lørdager og søndager kl. 10.00 til 15.00. Da stiller Spicheren med egen klatrevakt.

Skal du klatre sammen med andre uten klatrevakt til stede, må begge ha gjennomført klatrekurs og tilhørende sikringstest. Klatrebevis skal alltid henge synlig i klatreselen.

Klatrekurs:
Når: Lørdager fra kl. 11.00
Pris medlemmer: kr 150,-
Pris ikke medlemmer: kr 300,-
Tillegg: kr 200,- (avgift til NKF)
Sikringstest: Gratis når man har gjennomført kurs på Spicheren
Max deltagere: 10
Min deltagere: 3

* Kurs på tirsdager kjøres frem til høstferie i 1. semester og frem til vinterferie i 2. semester

Kurskalender

Personvernerklæring Spicherens personvernerklæring beskriver hvilke opplysninger vi samler inn om deg som kunde, i hvilke systemer det gjøres og hva vi bruker opplysningene til. Mer info