Anne Kristine Sola

"Jeg tar både jobb og trening seriøst, og er veldig innstilt på å nå de målene jeg setter sammen med kundene mine. Dere skal bli det beste dere kan bli!"

Kontakt:

anne.kristine.sola@spicheren.no

Erfaring:

Jeg har jobbet som personlig trener (PT) siden 2005. I løpet av denne tiden har jeg vært engasjert i en rekke prosjekter innen rehabilitering av mennesker med osteoporose, hjerte- og karsykdommer, trafikkskadde så vel som idrettsspesifikke skader. I tillegg til å være PT, jobber jeg som lærer på Tangen Videregående skole. I tiden der jeg har jobbet på Spicheren har jeg blitt engasjert av UiA for å gjennomføre deler av prosjektet «Fit for Fødsel». Som et utfall av dette har jeg utviklet Mor og Barn kurset som holder til på Spicheren. Jeg er også engasjert av sykehuset i Bergen, Stavanger og Kristiansand i trening av kreftsyke kvinner.

Interesser:
Jeg har alltid drevet ulike former for sport. Begynte med fotball som barn, og har drevet med ulike arter av kampsport. Jeg liker å ferdes i naturen som er en fantastisk treningsarena både sommer som vinter. Her får jeg utfordringer så vel som avkobling.

Litt om meg selv:
Jeg er glad og positiv og hundre prosent til å stole på. Jeg tar både jobb og trening seriøst, og er veldig innstilt på å nå de målene jeg setter sammen med kundene mine. Dere skal bli det beste dere kan bli!

I media:

Trening reddet eksamenskonserten. LES SAKEN HER  

En ny hverdag – Med hjelp fra PT og egen viljestyrke har Marte gått ned 20 kg. LES SAKEN HER 

Kontakt:
anne.kristine.sola@spicheren.no