Linda Borgan

"Jeg liker å presse mine kunder ut av komfort-sonen, og samtidig ha morsomme og varierte treningsøkter! Jeg gir 100% for å kunne hjelpe deg med å oppnå dine mål!"

Kontakt: linda.borgan@spicheren.no

pt-kampanje_linda_hjemmeside

Erfaring:
Har jobbet som trenings veileder og resepsjonist siden 2010. Jeg har i min tid som personlig trener blant annet bidratt til vektnedgang, redusert skader/smerter for mine kunder og jeg har også erfaring med skadeforebyggende trening.

Om meg:
Jeg er ei blid, positiv og motivert jente som liker å holde meg i form og hjelpe andre med det samme. Jeg har en bachelor i idrett med ernæring fra Universitet i Agder. Jeg studerer nå sosialt arbeid for å kunne bli sosionom.

Min store lidenskap er kosthold og ulike typer trening, da spesielt styrketrening og høy intensiv sirkeltrening. Sunn mat går inn som en del av hverdagen, så matlaging er noe jeg er glad i. Jeg liker å holde meg oppdatert, og søker alltid ny kunnskap. Jeg gir 100% for å kunne hjelpe deg med å oppnå dine mål! Alt fra å stramme opp, gå ned i vekt, bygge muskler, få overskudd, eller rett og slett forbedre helsen, så hjelper jeg deg.

Jeg ser på trening som en god mulighet til å få overskudd i hverdagen, forebygge skader og ikke minst øke selvtilliten! Jeg liker å presse mine kunder ut av komfort sonen, og samtidig ha morsomme og varierte treningsøkter!

Utdannelse:
– Personlig trener, UiA
– Treningsveileder, UiA
– Idrett bachelor, UiA
– Ernæringsemner, UiA
– Kettlebells nivå 1 kurs
– TRX gruppeinstruktør kurs

Kontakt:
linda.borgan@spicheren.no