Saler

Spicheren tilbyr et mangfold av gruppetimer i forskjellige kategorier. Her finner du garantert noe du liker.

Her holdes dansetimer, yoga og pilates. Det er også utstyr til å kjøre HIIT, Cardio og timer med manualer, step og vektstang. 

Se 3D visning av salen her

Har et variert utstyrsutvalg som gir mange muligheter til timer som utfordrer både styrke, balanse og utholdenhet. Her har vi timer som Tabata, HIIT, TRX m.m.

Se 3D visning av salen her

Denne salen er rigget med utstyr til egentrening samt at det avholdes Metcon timer. Salen er utstyrt med en rigg (til kroppsvektsøvelser og øvelser med vektstang), vektstenger, manualer, kettlebells, medisinballer, ringer, romaskin, skiergometer og assault bike. Metcon timene utfordrer styrke, mobilitet og utholdenhet.

Spicheren har en moderne sykkelsal med 40 sykler og egen ventilasjon til hver. Her bruker vi systemet Stages Flight som er et av markedets beste systemer innen utholdenhetstrening. Vi kan tilby godt kvalifiserte instruktører og et variert sykkeltilbud.

Spicheren kan tilby løpesal med 15 tredemøller. Her finnes et variert tilbud av timer med kortintervall, langintervall og miksintervall. Når ikke det er timer er løpesalen åpen for egentrening. Løpesalen ligger integrert i helsestudio og du kan se 3D visning av salen her (NB! Du må navigere gjennom helsestudio for å komme inn til løpesalen. 

 

Personvernerklæring Spicherens personvernerklæring beskriver hvilke opplysninger vi samler inn om deg som kunde, i hvilke systemer det gjøres og hva vi bruker opplysningene til. Mer info