Gjestekort for studenter

Med gjestetrening får du som student mulighet til å trene gratis hos andre studentsamskipnader. Under finner du alt du trenger å vite om gjestetreningsordningen.

Hva er gjestetrening?
Med gjestetrening får du som student mulighet til å trene gratis hos andre studentsamskipnader. Du må ha et aktivt medlemskap hos Spicheren Treningssenter i perioden du skal gjestetrene.

Du bruker vanligvis nøkkelkort/chip når du gjestetrener. MEN, skal du til Oslo eller Vestfold for å trene, MÅ du hente ut gjestetreningskort i resepsjonen på Spicheren!

Hvorfor må jeg ha med gjestetreningskort til Oslo og Vestfold?
Treningssentrene i Oslo og Vestfold ikke har samme chip-leser som Spicheren. Vi har derfor gjestetreningskort til deg som skal trene i Oslo eller Vestfold. Det må hentes hos ett av våre sentre før du drar.

Hvor mange ganger kan jeg gjestetrene?
Som studentmedlem på Spicheren kan du gjestetrene inntil 15 dager spredt utover et år. I tillegg til det kan du trene inntil to måneder ubegrenset i sommerferien (i perioden 1. juni til 1. september).

Kan jeg forhåndsbooke og delta på gruppetimer?
Booking av gruppetime kan gjøres i resepsjonen på senteret du besøker, og det er opp til hvert enkelt senter hvor tidlig/og om du på forhånd kan booke deg på timer.

Hvor kan jeg gjestetrene?
Med aktivt treningsmedlemskap kan du gjestetrene på følgende plasser:

Bergen

Agder

Buskerud

Oslo

Sogndal

Stavanger

Tromsø

Trondheim

Vestfold

Ås

Gjøvik

Ålesund

Personvernerklæring Spicherens personvernerklæring beskriver hvilke opplysninger vi samler inn om deg som kunde, i hvilke systemer det gjøres og hva vi bruker opplysningene til. Mer info