Bli med på topptur-gruppe

Klar for topptur på ski? Kom i form til turen.

Kanskje har du nettopp skaffet deg randonnéutstyr, eller du er erfaren på topptur i vinterfjellet, men i dårlig form? Det krever en viss grunnform for å kunne ha glede av den lange motbakken og krefter til den herlig pudderkjøringen ned igjen. Denne treningsgruppa er for deg. Vi vil trene de musklene du trenger for å nyte skikjøringen og selvsagt jobbe med kondisjon og utholdenhet. Du vil møte likesinnede og kanskje treffe nye turkompiser. Dette passer for folk i alle aldre, kvinner og menn. Det vil selvsagt bli en del prat om turutstyr, gode turmål og generelle tips for slike turer i løpet av treningene. Mange opplever at å ha konkrete turmål gir motivasjon til gode treningsvaner. Se for deg puddersvingene du skal oppleve, så orker du noen flere knebøy!
Utsikt over store Bjørnevatn i Valle. Foto Anne kari Skarpodde.
(Utsikt over store Bjørnevatn i Valle. Foto Anne kari Skarpodde.)

En gruppetrening med PT og toppturentusiast Ingunn Trosby - og én egentrening uka vil få deg i form til toppturen.
Du får en treningsplan for egentreningen.
Gruppetreningen er på Spicheren på onsdager kl 16.15 - 17.15.
1250,- for medlem og 1500,- for ikke medlem for 8 onsdager i januar og februar.
Oppstart: Onsdag 8. januar 2020 Kl. 16.15
Det blir tilbud om en topptur med turleder en lørdag i mars for deltakere i denne treningsgruppa.
Om instruktøren: Ingunn Trosby er utdannet PT og er opptatt av å få folk i form til å oppleve fine - og gjerne litt bratte turer utendørs. Hun har lang erfaring med toppturer på ski og vil kunne gi mange nyttige tips rundt planlegging og trening til topptur.
Tlf: 93 00 35 10
Personvernerklæring Spicherens personvernerklæring beskriver hvilke opplysninger vi samler inn om deg som kunde, i hvilke systemer det gjøres og hva vi bruker opplysningene til. Mer info