4 ukers treningsprogram

"Jeg heter Aurora Aass Larsen (22 år). Som sertifisert personlig trener og gruppeinstruktør på Spicheren treningssenter, tilbyr jeg nå et skreddersydd 4-ukers treningsprogram designet for å gjøre om din treningsrutine og hjelpe deg med å nå dine mål.

Dette programmet inkluderer 3 fullkroppsøkter per uke, nøye sammensatt for å sikre at du trener hele kroppen på en effektiv måte. Gjennom øvelser som engasjerer flere ledd og muskelgrupper samtidig, vil du kunne se hvor enkelt det kan gjøres.

I tillegg til treningsøktene, vil du få inspirasjon til varierte intervalløkter som kan tilpasses dine preferanser og treningsnivå. Jeg har også inkludert en rekke nyttige tips og triks for å hjelpe deg med å kickstarte din treningsreise eller ta den til neste nivå med mer konkret trening.

Men det beste av alt er at du ikke er alene i denne reisen! Du vil få tilgang til kommunikasjon med meg gjennom Messenger, slik at jeg kan støtte deg og svare på spørsmål mens du følger programmet.

Tanken bak dette programmet er å gjøre det enklere for DEG å ta kontroll over treningen din. Med en klar og strukturert plan på plass, vil du finne at dørstokkmila for å dra på trening blir lavere, og motivasjonen blir høyere. Du vil vite nøyaktig hva du skal gjøre hver gang du entrer treningssenteret, og du vil føle deg trygg på at du utfører de rette øvelsene for å nå dine mål.

Pris for hele opplegget er 499,-Send meg en mail til Aurora.larsen@spicheren.no for at vi skal få satt igang reisen.

Deretter kan du enkelt betale for programmet via en faktura som jeg sender til deg via resepsjonen. Etterpå vil du motta det komplette treningsopplegget direkte fra meg og tilgang til å ha kontakt med meg via chat på messenger gjennom perioden!

Ikke vent lenger med å investere i din egen helse og velvære. Jeg ser frem til å være din guide på veien mot en sterkere, sunnere versjon av deg selv!"

Personvernerklæring Spicherens personvernerklæring beskriver hvilke opplysninger vi samler inn om deg som kunde, i hvilke systemer det gjøres og hva vi bruker opplysningene til. Mer info