Kurs Total Trening - Fra Muskler til Visualisering

Mange strever med å finne en treningsform som ikke bare bygger muskler, men som også gir rom for mental klarhet og fokus. Det er lett å bli fanget i en rutine som føles mer som en plikt enn en glede, og som ignorerer den viktige koblingen mellom sinn og kropp.

Meld deg på

Er du klar for å revolusjonere måten du trener på, og lære en treningsform som er både morsom, effektiv, og lett å integrere i din daglige rutine?

Dette unike kurset gir deg sjansen til å utforske de mest direkte og inspirerende metodene for å finne motivasjon og realisere dine mål.

Kurs og Trening – Lær av en Proff: Oppdag de beste øvelsene og lær hvordan du utfører dem optimalt for maksimale resultater.
Tilpasning av Trening: Lær hvordan du skreddersyr trening til ditt funksjonsnivå og din hverdag, slik at du alltid kan holde deg i form, uansett omstendigheter.
Sinnets Kraft: Forstå viktigheten av fokus for å oppnå suksess – både i toppidrett og i livet. Få innsikt i hvordan mental klarhet kan skyte deg frem mot dine mål.
Koordinasjonsøvelser: Utforsk øvelser som forbedrer din daglige koordinasjon og bidrar til en smidigere hverdag.

Dette kurset er din mulighet å komme raskt i mye sterkere fysisk og mental form! Kurset er fylt med læring, inspirasjon, og praktiske øvelser som kan transformere din treningsrutine og livsstil.

Ta med:
Drikkeflaske
Treningstøy, lette og bevegelige
Innesko

Når:
Lørdag 6.april kl 10.00-12.00
Meld deg på nå og ta det første skrittet!

Pris: Medlemmer 149,-   /  Ikke medlemmer 200,- 

Meld deg på

Info om kursholder:
Mindaugas Gedminas er en av Norges fremste toppidrettsutøvere. Han er en sterk formidler av treningsglede, og spesielt god på å hjelpe andre til å nå sine mål.

Gjennom sin karriere har Mindaugas perfeksjonert teknikker som utvikler kropp og sinn. Han har utviklet flere treningsprogrammer som er like utfordrende som de er givende. Hans tilnærming til trening er basert på en unik kombinasjon av høyintensitets kondisjonstrening og kampsportinspirerte øvelser, designet for å øke styrke, utholdenhet og mental robusthet. Mindaugas er mer enn en trener; han er en mentor som engasjerer seg i hver enkelt deltakers utvikling.

Personvernerklæring Spicherens personvernerklæring beskriver hvilke opplysninger vi samler inn om deg som kunde, i hvilke systemer det gjøres og hva vi bruker opplysningene til. Mer info